Gelsin Hayat Bildiği Gibi hakkında soğuk duş etkisi yapacak karar! Haziran'da...

Show TV kanalının gözde projelerden bir tanesi olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi hakkında izleyenleri ters köşeye yatıracak bir karar alındı. Gerek senaryosuyla gerekse ekibiyle izleyenlerin tüm ilgisini üzerinde toplayan Gelsin Hayat Bildiği Gibi yapımının ekran macerasına nokta koyulacak.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi hakkında soğuk duş etkisi yapacak karar! Haziran'da...
Gelsin Hayat Bildiği Gibi hakkında soğuk duş etkisi yapacak karar! Haziran'da...
GİRİŞ 06.04.2023 16:02 GÜNCELLEME 06.04.2023 16:02
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Hem senaristliğini hem de proje tasarımını Gani Müjde’nin üstlendiği BKM imzalı Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin hayranlarını üzüntüye sokacak bir haber geldi. 21 Temmuz 2022’den bu yana yayın faaliyetine kesintisiz devam eden Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi için artık yolun sonu görünmeye başladı.

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı hakkında TRT1'den radikal karar! Bitiriliyor...Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı hakkında TRT1'den radikal karar! Bitiriliyor...

Devrim Özkan’ın ‘Songül Acarerk’, Ertan Saban’ın ‘Sadi Payaslı’ ve Özge Özberk’in ise ‘Derya Yılmaz’ karakteriyle kameralar karşısına geçtiği Gelsin Hayat Bildiğin Gibi final yapıyor. Altan Dönmez yönetmenliğinde çekimleri yapılan ve Necati Akpınar’ın ise yapımcısı olduğu Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin hangi tarihte ekran serüveninin sona ereceği kesinliğe kavuştu.

Yayınlanmaya başladığı ilk bölümden beri izleyenlerin merak ve heyecan içerisinde seyrettiği, gerek konusuyla gerekse kadrosuyla dikkatleri çeken Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin 1 Haziran Perşembe günü ekranlara veda etmesi planlanıyor.

KAYNAK: BİRSEN ALTUNTAŞ
Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 17
  • Mete Han 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk 3-4 bölümü izlemiştim. Sonra dayanamayıp bıraktım. Gittikçe rezil ve gayri ahlaki bir yapı almaya başlamıştı. Bitirilmesi hayırlı olur.
    Cevapla
  • İyi iftarlar... 1 yıl önce Şikayet Et
    Ertancım sana bi haberiniz var İYİ İFTARLAR... Son gülen iyi gülermiş... Sen benim dinimle aklınca dalga geçeceksin ha... Öğrenemediniz bu halkın Anadolu'nun müslüman müminlerle dolu olduğunu ve olacağını...
    Cevapla
  • Göktürk 1 yıl önce Şikayet Et
    ilk 2 bölümden sonra saçmalamaya başladılar 4. bölümden sonra izlemedim
    Cevapla
  • Köstebek 1 yıl önce Şikayet Et
    abd krize girdikçe bizdeki diziler çürük elma gibi dökülmeye başladı. alakası yok ama ilginç.. bu yahudi , hristiyan ve ateist yaşam tarzlarını insanlara empoze eden dizi ve filmler nereden maddi destek görüyor acep
    Cevapla
  • DYR 1 yıl önce Şikayet Et
    İsabet olmuş. Bundan sonra Ertan SABAN ile yanındaki karısı ve yaveri rolünde olan sanatçıları bir daha başka filmlerde izler miyim? Bilmiyorum. Mübarek Ramazan ayın girince son yaptıkları ramazan şakası ve gülüşmelerini hala unutmadım. Toplumuna ve toplumun kültürüne yabancı olanların, toplum için sanat yapmamalılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor