Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı'na ilişkin TRT1'den kesin karar! Sayılı günler kaldı

TRT1’in büyük bir heyecanla seyredilen projesi Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı final yapan diziler kervanına katılıyor. Güçlü konusuyla ve iddialı kadrosuyla izleyenlerin beğenisini kazanan Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı’nın ekran ömrü tükeniyor.

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı'na ilişkin TRT1'den kesin karar! Sayılı günler kaldı
Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı'na ilişkin TRT1'den kesin karar! Sayılı günler kaldı
GİRİŞ 07.04.2023 19:32 GÜNCELLEME 07.04.2023 19:32
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

23 Aralık 2022’den beri yayın serüvenini sürdüren ES Film imzalı Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı’nın sıkı takipçilerini hayal kırıklığına uğratacak haber geldi. Berat Özdoğan’ın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen ve şimdiye kadar toplamda 12 bölüm yayınlanan Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı’nın ekran macerası bitiyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi için geri dönüşü olmayacak karar! Resmen bitiyorGelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi için geri dönüşü olmayacak karar! Resmen bitiyor

Serdar Öğretici ile Yusuf Esenkal’ın yapımcılığını üstlendiği Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı’nın hikayesi resmen sona eriyor. Çekimleri İstanbul, Antalya ve Marmaris’te yapılan ve her Cuma akşamı TRT1 kanalında ekran başındakilere heyecan dolu dakikalar yaşatan Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı’nın final tarihi netlik kazandı.

Gönül Dağı izleyicisini heyecanlandıracak transfer! Usta ismi görmeye hazır olunGönül Dağı izleyicisini heyecanlandıracak transfer! Usta ismi görmeye hazır olun

Senaryosunu Uğur Uzunok, Abdülhamid Işık, Zülküf Yücel, Hamza Akyıldız ve Esma Koç’un kaleme aldığı Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı 8 bölüm sonra yani 20.bölümde hayranlarına veda etmeye hazırlanıyor.

Her bölümü merak içerisinde takip edilen Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı’nın başrollerini Bahadır Yenişehirlioğlu, Tolgahan Sayışman, Melisa Döngel, Ufuk Özkan, Hasan Küçükçetin, Timur Acar ve Arif Pişkin paylaşıyordu.

Alparslan Büyük Selçuklu 51.bölüm fragmanı: ‘Düşünü kurduğum gerçeğe dönüşecek!’Alparslan Büyük Selçuklu 51.bölüm fragmanı: ‘Düşünü kurduğum gerçeğe dönüşecek!’

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Barbarosda önce 8 yilda Osmanlı devletini bir imparatorluk yapan cengaverligiyle ün salmis YAVUZ SULATN SELİMİN iyi bir senaryoyla dizisi çekilmelidir ama ömru cenklerde gecmis bir padişahı haremden çıkmayan biri gibi gostermemek sartiyla
    Cevapla
  • Alp 1 yıl önce Şikayet Et
    Engin Altanla denendi olmadi daha neden ısrar ediliyor ablamadim senaryo cok kotu Barbaros gibi ulu bir denizciyi cok baside indirgenmiş unutulmamalidirki Barbaros aslinda Cezair kralidor kendi istegiyle Kanuniye biat etmistir. Muhtesem yuzyildaki Barbaros karakteri dahi daha etkileyiciydi dizisnden ziyade iyi bir senaryo ve ekiple dizisi cekilmelidir
    Cevapla
  • Dibinibulan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür tarihi olaylar film-sinema formatında olmalı.Dizi sarmıyor.Tıpkı Fetih 1453 gibi ve ya Cennetin Krallığı gibi.Mesala Preveze Türk Gölü.
    Cevapla
  • Mete Han 1 yıl önce Şikayet Et
    Senaryosu Barbaros Hayreddin Paşa dan çok Kara Murat'a benziyordu. Sanki Sultan'ın karada görev yapacak hiç fedaisi yokmuş gibi Barbaros'u denize bir türlü indiremediler.
    Cevapla
  • Herkesfilmyapmasın 1 yıl önce Şikayet Et
    Barboros ulu şahsiyetti, ona yapılan zulümün bitmesi gerekiyordu. Önce araştırın sonra filmini yapın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'un 10 ilçesinde elektrik kesintisi: Elektrikler ne zaman gelecek?
Erdoğan'dan İslam ülkelerine Gazze çağrısı: Bu davaya sahip çıkın!