Gönül Dağı'nda bu kez usta ismi göreceksiniz! Hikayesiyle etkisi altına alacak

Birbirinden iddialı transferleriyle nokta atışı yapan ve kadrosuna zenginlik katan Gönül Dağı’na 1 isim daha katılıyor. Son olarak O Kız dizisinde performans sergileyen Ayten Uncuoğlu, Gönül Dağı’ndaki hikayesiyle seyirciyi ekran başına toplayacak.

Gönül Dağı'nda bu kez usta ismi göreceksiniz! Hikayesiyle etkisi altına alacak
Gönül Dağı'nda bu kez usta ismi göreceksiniz! Hikayesiyle etkisi altına alacak
GİRİŞ 06.04.2023 15:56 GÜNCELLEME 06.04.2023 15:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranlarının usta oyuncusu ve aynı zamanda tiyatro sanatçısı olan Ayten Uncuoğlu’dan hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Mesleki kariyeri boyunca pek çok başarılı yapımda ekran önüne çıkan Ayten Uncuoğlu, TRT1'in beğenilen dizisi Gönül Dağı’yla sözleşme imzaladı.

Yürek Çıkmazı'nda şaşkınlık etkisi meydana getiren ayrılık! Öyle bir isim gidiyor kiYürek Çıkmazı'nda şaşkınlık etkisi meydana getiren ayrılık! Öyle bir isim gidiyor ki

Son olarak Kanal D’nin Content House imzalı yapımı O Kız’da üstlendiği ‘Fatma’ karakteriyle ilgi odağına oturan Ayten Uncuoğlu Gönül Dağı projesiyle izleyenlere unutulmayacak dakikalar yaşatacak.

Alparslan Büyük Selçuklu 51.bölüm fragmanı: ‘Düşünü kurduğum gerçeğe dönüşecek!’Alparslan Büyük Selçuklu 51.bölüm fragmanı: ‘Düşünü kurduğum gerçeğe dönüşecek!’

Uzun yıllar önce rol aldığı Çılgın Bediş dizisiyle büyük bir sükse yakalayan Ayten Uncuoğlu’nun Gönül Dağı’nda hangi karakterle kameralar karşısına geçeceği belli oldu. Ayten Uncuoğlu, toplamda 3 sezon ve 91 bölümdür yayın hayatını sürdüren Gönül Dağı’nda ‘Azize’ karakteriyle gümbür gümbür geliyor.

Bilindiği gibi Ayten Uncuoğlu, Kırmızı Oda, Aşk ve Mavi, Avlu, Zümrüdüanka, Kavak Yelleri, Aliye, Haziran Gecesi, Dadı, Çılgın Bediş gibi yapımlarda boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Zonguldaklı 1 yıl önce Şikayet Et
    Günaydın! Geçen hafta zaten oynadı.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu insanı modeli sergilensin.
    Cevapla
  • somali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu büyücü rolüyle hatırlıyorum
    Cevapla
  • somali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne lo
    Cevapla
  • bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Diziye yazık edersiniz.... Anadolu insanını temsil edecek başka bir kadın bulamadınız mı?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mısır'dan İsrail'i çıldırtacak Gazze kararı! Tüm dünyaya çağrı yaparak duyurdular
Kaza yaptı, ölüsü 2 saat sonra bulundu: Kahreden detay ortaya çıktı!