Alparslan Büyük Selçuklu 51.bölüm fragmanı: Ortalığı kasıp kavuracak sözler! İslam'ın...

TRT1’de hafızalardan silinmeyecek sahnelere imza atan Alparslan Büyük Selçuklu 51.bölüm fragmanında herkesin gözü kulağı Sultan Alparslan’ın dudaklarından dökülen sözlere çevrildi.

GİRİŞ 08.04.2023 00:20 GÜNCELLEME 08.04.2023 00:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TRT1’de birbirinden görkemli sahneleriyle izleyenlerde hayranlık duygusu uyandıran Alparslan Büyük Selçuklu 51.bölüm fragmanında izleyenler Sultan Alparslan’ın sözlerine pür dikkat kesildi. Kararlı, kendinden emin, dimdik bir duruş gösteren, yenilmezliğini ve sarsılmaz yapısını konuşturan Sultan Alparslan’ın ifadeleri izleyenlere bir kez daha helal olsun dedirtti.

Yürek Çıkmazı'nda şaşkınlık etkisi meydana getiren ayrılık! Öyle bir isim gidiyor kiYürek Çıkmazı'nda şaşkınlık etkisi meydana getiren ayrılık! Öyle bir isim gidiyor ki

Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanında Sultan Alparslan, ‘Allah, kavimlerden bir kavim yarattı. Coşkuyu, cesareti, adaleti ve merhameti adımızın yanına yazdı. Türk oldu adımız! Pak kılındı alnımız. Ben Çağrı Bey oğlu Muhammed Alparslan. Bana kalan mirası sırtladığım, devlet kuşağını kuşandığım gündür. Gayrı düşünü kurduğum her şey bir bir gerçeğe dönecek. Geçtiğimiz her yer bizim rengimize boyanacak. İslamın sancağını benim milletim taşıyacak. Herkes bilsin ve unutmasın ki, ok ve yayın gölgesinde ezeldeki ahdime sadığım. Ben Allah’ın kulu ve resulünün ayağının altına serilen toprağım.’ şeklinde ifadelere yer verdi.

Gönül Dağı izleyicisini heyecanlandıracak transfer! Usta ismi görmeye hazır olunGönül Dağı izleyicisini heyecanlandıracak transfer! Usta ismi görmeye hazır olun

Yönetmenliğini Sedat İnci’nin ve yapımcılığını, senaristliğini ve proje tasarımını Emre Konuk’un üstlendiği Alparslan Büyük Selçuklu 51.bölümüyle 10 Nisan Salı tarihinde saat 20:00’da TRT1’de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Sude 1 yıl önce Şikayet Et
    Alparslan'nın sultanlık konuşması çok güzel
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Süper bir dizi. Kuruluş Osman nere bu nere? Osman iyice saçmalamış.
    Cevapla
  • Esat Yanık 1 yıl önce Şikayet Et
    Çağrı Bey oğlu Muhammed Alparslan. Ruhları şad olsun. Anadolu’yu yurt edinen atalarımızın hakkını nasıl öderiz Yarabbi. Güç kuvvet ver bize.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı