Yürek Çıkmazı dizisinde kimsenin ummadığı veda! Duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi

Duygu dolu sahneleriyle ekran başındakilerin yüreğini dağlayan Yürek Çıkmazı projesinde yaprak dökümü yaşanıyor. Hatrı sayılır bir izleyici kitlesine sahip olan ve heyecanla takip edilen Yürek Çıkmazı yapımından Mehmet Aslantuğ gidiyor.

Yürek Çıkmazı dizisinde kimsenin ummadığı veda! Duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi
Yürek Çıkmazı dizisinde kimsenin ummadığı veda! Duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi
GİRİŞ 10.04.2023 01:16 GÜNCELLEME 10.04.2023 01:16
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bir süredir Yürek Çıkmazı dizisinde oyunculuk macerası yaşayan ve rol aldığı karakterle isminden bahsettiren Mehmet Aslantuğ için ayrılık vakti geldi. Usta oyuncuları ve yetenekli genç isimleri aynı ekipte buluşturan Yürek Çıkmazı dizisinde Mehmet Aslantuğ artık yer almayacak.

Alparslan Büyük Selçuklu 51.bölüm fragmanı: ‘Düşünü kurduğum gerçeğe dönüşecek!’Alparslan Büyük Selçuklu 51.bölüm fragmanı: ‘Düşünü kurduğum gerçeğe dönüşecek!’

Faruk Turgut’un kurucusu olduğu Gold Film imzalı Yürek Çıkmazı projesinde ‘Ali Fuat Göreli’ karakteriyle kameralar karşısına geçen Mehmet Aslantuğ hikâyesinin resmen sonuna geldi. Dizinin başroldeki ismi İrem Helvacıoğlu’nun üstlendiği ‘Avukat Zeynep’ karakterinin babası olarak ekran önüne çıkan Mehmet Aslantuğ macerasının noktalandığını seyircilere açıkladı.

Gönül Dağı izleyicisini heyecanlandıracak transfer! Usta ismi görmeye hazır olunGönül Dağı izleyicisini heyecanlandıracak transfer! Usta ismi görmeye hazır olun

Yürek Çıkmazı’yla yolları ayrılan Mehmet Aslantuğ, Masumiyet, Kardeş Çocukları, Hanımın Çiftliği, Bir İstanbul Masalı, Kördüğüm, Ben Onu Çok Sevdim ve Direniş Karatay gibi yapımlarda izleyici kitlesini ağırlamıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • Memooo 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilen biliyor ne olduğunu
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir insan nasıl olurda seçilemeyeceğini bile bile karakterine ters bir partiden aday olur? Eğer oluyorsa TRT’de ne işi var?
    Cevapla
  • Yurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Uzun zamandır oynamıyordu, trt de oynar oynamaz bilerek muhalefet yaptı kendi mahalesine sinyal yaptı, artık kendi tv.lerindeki dizilerde bol paraya rol keser.
    Cevapla
  • Gerçekler 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamın çok iyi rol yapmasını gerçek karakteri ile hep karıştırmışızdır.
    Cevapla
  • SIKINTILI DURUM 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanatçı eğer aşırı bir partiden hemde seçilemeyeceğini bile bile siyasi bir yapıyorsa, sonucuna katlanır, kaybeden kendisi oldu olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sezai Temelli: Her gün Suriye'yi, Irak’ı bombalarsanız bu ülkenin ekonomisi batar
New York Times İsrail hezimetini yazdı