Kuruluş Osman 121.bölüm fragmanında dengeleri değiştirecek teklif! Kazanan ve kaybeden…

Kuruluş Osman 121.bölüm fragmanında Osman Bey, Nayman’ın kendisine bir teklif sunduğunu, birebir dövüşmek istediğini açıklar ve büyük savaşa hazırlık için kolları sıvar.

GİRİŞ 07.04.2023 22:50 GÜNCELLEME 07.04.2023 22:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 121.bölüm fragmanında hain emellerine ulaşmak isteyen Nayman’ın Osman Bey’e götürdüğü teklif ortalığı çalkaladı. Kuruluş Osman’da Osman Bey’le birebir dövüşmek istediğini belirten Nayman, mağlup olması halinde nökerlerinin toprağı terk edeceğini sözlerine ekler. Öte yandan Nayman’ın galip gelmesi durumunda da hem Beylerin hem Alplerin kendisine biat edeceğini şart olarak sunar.

Kurtlar Vadisi hakkında kimsenin duymadığı gerçek! Seyirciyi hayrete düşüren itirafKurtlar Vadisi hakkında kimsenin duymadığı gerçek! Seyirciyi hayrete düşüren itiraf

Nayman’ın teklifini kabul eden Osman Bey, Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında ‘Yarına bu toprakların göreceği en büyük savaşa hazırlıklı olun.’ diyerek harekete geçer.

Nayman’ı hezimete uğratmak ve bu savaşı galibiyetle taçlandırmak adına yapabileceğinin en iyisini ortaya koyan Osman Bey, ‘Ben şehit düşsem dahi o Nayman bu  topraklardan sağ çıkmayacak. Ve duyacağı son şey: Allah-u Ekber!’ çıkışına imza atar.

Aile dizisinde 'yok artık' dedirten sahne! Sosyal medya bu olayı konuşuyorAile dizisinde 'yok artık' dedirten sahne! Sosyal medya bu olayı konuşuyor

Yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın, yapımcılığını,  senaristliğini ve proje tasarımını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği Kuruluş Osman 121.bölümüyle 12 Nisan Çarşamba tarihinde saat 20:00’da ATV’de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Numan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir doğrunun yanına ikide yalan katarak şanlı tarihimizi çarpıtan bu tip filmleri sevmiyorum.
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan gidiyor..Orhan'ın padişahlığı döneminde dahi Moğollara vergi veriliyordu.. Nayman 40 bin kişilik orduyla geliyor Anadoluya,Osman'la uğraşıyor..Kocaman diğer beyler ve Selçuklu dahi Moğola biat etmişken,osman kesip biçiyor.Tarkan ve Karamurat misali hayali kahramanlıklar izliyoruz..Orhan'ın 5.kez kaçırılışıda ayrı bir komedi.Çok yazık,gerçeklerden uzak ve saçmalıklarla gidiyor
    Cevapla
  • zorbey 1 yıl önce Şikayet Et
    zaten savasacaktiniz,madem teke tek neden hemen orada dövüsmediniz, yani haftaya sallayalim bu kek millet beklesin öylemi,yoksa dahami heyacanli oluyor,
    Cevapla
  • Gjlffy 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin senaryosuyla kavga etmen çokta normal değil..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Enes Kanter'e ABD'de soğuk duş! Mide bulandıran skandal sonrası hakkında soruşturma açıldı
Türkiye'den yeni doğal gaz anlaşması! Bakan Bayraktar açıkladı