Aile dizisinde 'yok artık' dedirten sahne! Sosyal medya bu olayı konuşuyor

Her Salı akşamı Show TV’de yayına giren AY Yapım imzalı Aile dizisinde yapılan çekim hatası ekran başındakilerin gözünden kaçmadı ve sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Aile dizisinde 'yok artık' dedirten sahne! Sosyal medya bu olayı konuşuyor
Aile dizisinde 'yok artık' dedirten sahne! Sosyal medya bu olayı konuşuyor
GİRİŞ 07.04.2023 20:35 GÜNCELLEME 07.04.2023 20:35
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Yayın hayatına başlangıç yapmasıyla birlikte iddialı bir çıkış yakalayan ve gerek konusuyla gerekse kadrosuyla dikkatleri çeken Aile dizisiyle ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. Yapımcılığını Kerem Çatay’ın, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın ve senaristliğini Hakan Bonomo’nun üstlendiği Aile dizisindeki çekim hatası gündem oldu.

Kuruluş Osman 121.bölüm fragmanında dengeleri değiştirecek teklif! Kazanan ve kaybeden…Kuruluş Osman 121.bölüm fragmanında dengeleri değiştirecek teklif! Kazanan ve kaybeden…

4 Nisan Salı tarihinde Show TV ekranına taşınan 5.bölümünde, Umutcan Ütebay’ın rol aldığı Eko karakterinin vurulmasının ardından öcünü almak üzere kolları sıvayan Aslan karakteri (Kıvanç Tatlıtuğ), evden çıkmadan önce annesiyle telefon görüşmesi yaparken bir gözlük takmıştı.

Kurtlar Vadisi hakkında kimsenin duymadığı gerçek! Seyirciyi hayrete düşüren itirafKurtlar Vadisi hakkında kimsenin duymadığı gerçek! Seyirciyi hayrete düşüren itiraf

Fakat sahnenin hemen devamında ise, bir önceki sahnede takmış olduğu gözlüğün aynısının olmadığı görüldü. Helikopterden indiği esnada gözlüğünün bir öncekinden farklı olduğunu gören seyircisi şaşkınlığını gizleyemedi.

Aile projesinde yapılan bu devamlılık hatası izleyici kitlesi tarafından çok kısa bir süre içerisinde fark edildi ve sosyal medya gündemine kendine geniş ölçüde yer buldu.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 15
  • maraşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    turkıyede böyle ailelerden oldukça fazla var buyuzden fılm konusuda çok fazla işlenıyor zaten her aılede helıkopterle işe giden yalılarda şatolarda yemekler yıyen luks yatlarda amca yıgen iş konuşan kavga eden nasıl işlerse bunlar anneler kayın valıdeler düşman kardeşler bır bırının kuyusunu kazan değişik tıpler vs bu herıfın her dızısı buna benzer konular içeriyor nedense hep luks
    Cevapla
  • gygabit 1 yıl önce Şikayet Et
    film dizi forumunda ülke meseleleri konuşulacak değil ya. yorumları abartılı buluyorum
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Helikopterde değiştirmiş olamaz mı ? :)) derde bak ...
    Cevapla
  • 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin derdi bu mu şimdi...
    Cevapla
  • Abdullah HÂN Birkul 1 yıl önce Şikayet Et
    Esas sorun hâlâ müslümanların televizyonlarında bu kanalların varoluşu. Lağam kanalı olmazsa lağam diziside olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?