AK Parti'den işgalci İsrail'e sert tepki!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne yönelik başlattığı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. İsrail yönetimi, gerilimi tırmandıran adımlar atarak masum insanların hayatını ve bölge barışını tehdit etmektedir.” dedi.

GİRİŞ 07.04.2023 09:32 GÜNCELLEME 07.04.2023 10:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İşgalci İsrail polisinin Mescid-i Aksa saldırısının ardından Filistin'e saldırılar devam ediyor.

İsrail yönetimine sert tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne yönelik başlattığı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. İsrail yönetimi, gerilimi tırmandıran adımlar atarak masum insanların hayatını ve bölge barışını tehdit etmektedir.” dedi.

Ömer Çelik, "Netenyahu yönetimi şiddeti artıran tehlikeli bir saldırganlık içerisindedir... Uluslararası toplum, tüm bölgeyi ateşe atan bu tehlikeli saldırganlığa karşı net bir tutum almalıdır." açıklamasında bulundu.

İBRAHİM KALIN: FİLİSTİN HALKININ YANINDAYIZ

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "İsrail'in Gazze'ye yönelik hukuk ve ahlak dışı saldırılarını lanetliyoruz. İsrail hükümeti günlerdir kasten sürdürdüğü şiddet siyasetine derhal son vermelidir. Filistin halkının yanındayız." ifadesini kullandı.

Kalın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İsrail savaş uçaklarının Gazze'ye düzenlediği hava saldırısına tepki göstererek, şunları kaydetti:

"İsrail'in Gazze'ye yönelik hukuk ve ahlak dışı saldırılarını lanetliyoruz. İsrail hükümeti günlerdir kasten sürdürdüğü şiddet siyasetine derhal son vermelidir. Filistin halkının yanındayız. Filistinli kardeşlerimize desteğimiz devam edecek. Bu zulüm elbet bitecek."

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Garip vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Genede orda müslüman yaşıyor vede peygamber şehri kudümüz var diyoruz bu zalim terör devleti israil'in yaptıklarına isyan ediyoruz birde ahir zamanda isa a.s ve mehdi a.s kudüste buluşacak olmaları bizim için kudüs daha kutsal hale geliyor fakat tarihte bu filistin halkı ingilizlerle bir oldu 15 ni ecdadımız osmanlı askerimizi önce kör etti sonra şehit etti tarih 2 Mayıs 1918 şimdi bu
    Cevapla
  • 1071 vatan bayrak 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne tepki verildi acaba israil büyükelçisini kovduv israil 'deki büyükelçimizi çektik savaş gemilerimizi israil 'in kıyılarınamı soktuk hedefimizsiniz dedik geç bunları sen bu boş laflar yüce Müslüman TÜRK milletinin gazını öfkesini almak için yapılıyor bunları bilmeyenmi var
    Cevapla
  • 1071 vatan bayrak 1 yıl önce Şikayet Et
    Genemi zalim terör devleti israil'e kına yaktık pardon kınadık bu zalim gaddar terör devleti bu gibi nazik ve kibar kınamadan ne anlar yahu bu gidişle orda ne müslüman kalacak ne Filistin nede kudus kalacak onlara cevap olarak tüm müslüman devletler asgari güç kullanmalı israil terör devleti ni ortadan kaldırmalı
    Cevapla
  • Anadolu 1 yıl önce Şikayet Et
    Her Ramazan aynı durumu yaşıyor oradaki müslümanlar. Şu kınama işini bırakalım artık güç varsa gidip çökmeli İsrail terör devletine gönder görünmez İha-Siha larını bombalayıversin Tel-aviv başta olmak üzere 3-5 şehrini bir daha yiyor mu bakalım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 Slovakya Başbakanı Robert Fico'ya saldırı anı ortaya çıktı...
AK Parti yenileniyor! Kadroda büyük revizyon