Gönül Dağı’na sürpriz transfer! Senelerdir televizyon ekranında görünmüyordu

Birbirinden dokunaklı sahneleriyle seyir zevki yaşatan ve izleyenlerin duygularına hitap eden Gönül Dağı ailesine yeni bir üye daha katılıyor. Sımsıcak hikayesiyle kalpleri ısıtan Gönül Dağı projesine televizyon ekranlarından yıllardır uzak kalan İnan Ulaş Torun geliyor.

Gönül Dağı’na sürpriz transfer! Senelerdir televizyon ekranında görünmüyordu
Gönül Dağı’na sürpriz transfer! Senelerdir televizyon ekranında görünmüyordu
GİRİŞ 07.04.2023 20:59 GÜNCELLEME 07.04.2023 20:59
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Üç sezondur TRT1 ekranında varlık gösteren Köprü Film imzalı Gönül Dağı ailesini zenginleştirecek bir transfer hamlesi yapıldı. Yıllardır herhangi bir dizi projesinde görünmeyen İnan Ulaş Torun, Gönül Dağı’nda sürpriz bir karakterle ekran başındakilerin karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Kızılcık Şerbeti’ne yasak getirilmişti! Cezaya itirazın ardından mahkemeden flaş kararKızılcık Şerbeti’ne yasak getirilmişti! Cezaya itirazın ardından mahkemeden flaş karar

İlk oyunculuk tecrübesini 2015 – 2017 yılları arasında ATV’de yayına giren TMC imzalı Beyaz Gelincik dizisiyle kazanan İnan Ulaş Torun, Gönül Dağı’yla gümbür gümbür geliyor. Yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği Beyaz Gelincik dizisinde üstlendiği ‘Zeki’ karakteriyle geniş kitlelerin yakından tanıdığı bir isim haline gelen İnan Ulaş Torun’un Gönül Dağı’ndaki rolü belli oldu.

Kuruluş Osman 121.bölüm fragmanında dengeleri değiştirecek teklif! Kazanan ve kaybeden…Kuruluş Osman 121.bölüm fragmanında dengeleri değiştirecek teklif! Kazanan ve kaybeden…

Bir dönem Leyla ile Mecnun dizisinde sergilediği oyunculuk performansıyla ilgi odağına yerleşen İnan Ulaş Torun, Gönül Dağı’nda Kenan’ın kardeşi ‘Barış’ rolüyle ekran önüne çıkacak. Gönül Dağı’nın sürpriz transferi İnan Ulaş Torun,  Hayat Güzeldir, Halil İbrahim Sofrası, Bir Çocuk Sevdim, 6 Mantı, Bir Yusuf Masalı, Ne Münasebet ve Dostlar Mahallesi gibi yapımlarda da boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16
  • yusuf yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki ibrahim tatlises transfer oldu diziye. Boşta olan ne kafar adam varda topluyorlar diziye
    Cevapla
  • Bilal 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyi begenmeyenler gidip baksınlar anasını babasını esini aldatanlara çocuklarınıza örnek olsunlar
    Cevapla
  • mikyop 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence yanlış bir seçim, albenisi olmayan bir oyuncu...
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence oynayacağı rol önemli
    Cevapla
  • hüseyin k. 1 yıl önce Şikayet Et
    gönül dağı çok basarılı bir dizi.. ama bu oyuncu biraz karekteri sıkıntılı. insallah iyi bir rolde oynar...dizi muhtesem..
    Cevapla
  • aziz 1 yıl önce Şikayet Et
    altımantı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan seçti! Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı görevine yeni isim
Alimler Birliği'nden Erdoğan'a övgü dolu sözler!