Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hamdi Baba'sından olay karar! Yeni rolü şaşırttı

2020 – 2021 yılları arasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da üstlendiği ‘Beşir Hamdi Korkmaz’ karakteriyle akıllara kazınmayı başaran Muhammed Cangören, Yalı Çapkını projesiyle anlaşmaya vardı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hamdi Baba'sından olay karar! Yeni rolü şaşırttı
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hamdi Baba'sından olay karar! Yeni rolü şaşırttı
GİRİŞ 12.04.2023 17:53 GÜNCELLEME 12.04.2023 17:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TV ekranlarının en uzun ömürlü yapımlarından bir tanesi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hamdi Baba’sı olarak bilinen Muhammed Cangören’in yeni adresi belli oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da rol aldığı ‘Beşir Hamdi Korkmaz’ karakteriyle ününe ün katan Muhammed Cangören, verdiği aranın ardından sürpriz bir projeyle geliyor.

Kızılcık Şerbeti’ne yasak getirilmişti! Cezaya itirazın ardından mahkemeden flaş kararKızılcık Şerbeti’ne yasak getirilmişti! Cezaya itirazın ardından mahkemeden flaş karar

Asıl büyük çıkışını Kurtlar Vadisi dizisiyle yakalayan ve burada üstlendiği ‘Abuzer Kömürcü’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesi kazanan Muhammed Cangören, Yalı Çapkını dizisiyle bomba gibi dönüyor.

Gönül Dağı’na sürpriz transfer! Senelerdir televizyon ekranında görünmüyorduGönül Dağı’na sürpriz transfer! Senelerdir televizyon ekranında görünmüyordu

Mesleki kariyerine adımı 1998’te rol aldığı İkinci Bahar dizisiyle atan ve ‘Bekir Ağa’ karakteriyle ilk defa kameralar karşısına geçen Muhammed Cangören’in Yalı Çapkını’ndaki rolü belli oldu. Muhammed Cangören, Yalı Çapkını dizisinde Tarık’ın dedesi ‘Saffet Ağa’ karakteriyle izleyici kitlesini ağırlamaya hazırlanıyor.

Yalı Çapkını’nın yeni transferi Muhammed Cangören, İkinci Bahar, Üvey Baba, Haziran  Gecesi, Sıla, Sakarya Fırat, Yedi Güzel Adam, O Hayat Benim, Hayat Devam Ediyor ve Çukur gibi projelerde boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Dağdaki Çoban 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük oyuncu Hamdi Baba.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı yakalandı