Boğaziçi Üniversitesi'ndeki dev iftarda renkli görüntüler ortaya çıktı

Boğaziçi Üniversitesi İslam Araştırmaları Kulübü (BİSAK) tarafından her yıl gerçekleştirilen iftar programı bu sene 2 binden fazla kişinin katılımıyla Güney Kampüsü’nde düzenlendi.

GİRİŞ 07.04.2023 23:33 GÜNCELLEME 07.04.2023 23:36
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Son yıllarda akademisyenler ve sapkın LGBT'li örgütlere mensup bazı kişilerce gerçekleştirilen tuhaf protesto ve taşkınlıklarla sahne olan Boğaziçi Üniversitesi, bugün farklı bir olayla gündem oldu.

İslam Araştırmaları Kulübü'nün (BİSAK) ev sahipliğinde yapılan iftar, üniversitedeki akademisyenlerin dikilme protestolarını gerçekleştirdiği Güney Kampüsü'nde yapıldı. İftarda renkli görüntüler ortaya çıktı. Yemekler yenildikten sonra cemaatle namaz kılınırken, 2 binden fazla kişinin katılımıyla gerçekleşen bu yılki iftarın Boğaziçi tarihinin en kalabalık iftarı olduğu belirtiliyor.

BOĞAZİÇİ REKTÖRÜ TEŞEKKÜR ETTİ

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Naci İnci, öğrencilerin dev katılımlı iftarını sosyal medya hesabından paylaşarak, "Bugün iftarımızı Boğaziçi Üniversitesi İslam Araştırmaları Kulübü (BİSAK)’nün Güney meydanda düzenlediği organizasyonda öğrencilerimizle birlikte açtık. Bu geleneği devam ettiren öğrencilerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle 3 yıl ara verilen Boğaziçi Üniversitesi Geleneksel Ramazan İftarı, geçtiğimiz yıl tekrar düzenlenmeye başlanmıştı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 95
  • Boğaziçili 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu görüntü boğaziçi kültürünün eseridir. Orada senelerdir iftar da yapılır konser de düzenlenir. Kimse iftarı olana saygısızlık yapmaz. Kimse de eğlenene karışmaz. Ne yeni rektöre ne de baskıcı rejiminize pay çıkarmayın. Bu rektör de hükümet de gidecek. İnsanlar orada iftarını yapmaya da, orucunu açmaya da, eğlenmeye de, yeri geldiğinde protestolar yapmaya da devam edecek.
    Cevapla
  • Murat kara 1 yıl önce Şikayet Et
    Atalarımız ne güzel söylemiş it ulur kervan yürür diye
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ac tavuk kendini darı ambarında görmek ister hayal görenlere gitsin
    Cevapla
  • Kasım 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah böyle olunmalı
    Cevapla
  • Tövbekar 1 yıl önce Şikayet Et
    Aylarca ayakta duran, hiç bir iş yapmayan o malum hocaları da davet etseydiniz. Belki nasiplenirlerdi
    Cevapla
  • muhammet gündoğdu 1 yıl önce Şikayet Et
    gayet güzel olması gereken bu ülke değerlerine dönerek yeni kutlu başlangıcına başlayacaktır tek çözüm budur değerlerimizden uzaklaştıkça hep geri gittik küçüldük etkisizleştik şükür ki yeniden kodlarımıza dönüyoruz batınında korkusu bu yıllardır uyuttukları değerlerinden uzaklaştırdıkları dev uyanıyor bunlarda onun ayak sesleri emeği katkısı geçen herkese teşkk
    Cevapla
  • bed 1 yıl önce Şikayet Et
    İsraf israf israf, bu kadar aç, açıkta insan varken, ihtiyacı olmayanlara infak etmek israftır, orada iftar edenlerin ihtiyacı mı vardı Allah aşkına! Müsriflik başka bir şey değil!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı