Fatih Portakal DSP lideri Önder Aksakal'ı hedef aldı!

Gazeteci Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı aldıklarını açıklayan DSP lideri Önder Aksakal'ı hedef aldı. Portakal, "DSP lideri ilkesiz biri diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 08.04.2023 01:32 GÜNCELLEME 08.04.2023 09:24
Bu Habere 278 Yorum Yapılmış

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, 14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini ve AK Parti listelerinden seçime gireceklerini bildirdi.

DSP'den Erdoğan'a destek kararıDSP'den Erdoğan'a destek kararı

Neden Cumhur İttifakı? DSP Genel Başkanı Önder Aksakal tek tek açıkladıNeden Cumhur İttifakı? DSP Genel Başkanı Önder Aksakal tek tek açıkladı

ÖNDER AKSAKAL'I HEDEF ALDI

DSP lideri Önder Aksakal'ın bu kararının ardından altılı masadan ve muhalif gazetecilerden tepki sesleri yükseldi. Gazeteci Fatih Portakal sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında Aksakal'ı hedef aldı.

"DSP LİDERİ İLKESİZ BİRİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM"

"DSP lideri ilkesiz biri diye düşünüyorum", diye yazan Portakal şu tweeti paylaştı;

"DSP lideri ilkesiz biri diye düşünüyorum. Erdoğan’in rahmetli Ecevit hakkında geçmişte söylediklerini de mi unuttunuz? Böyleleri aman girmesin Meclis’e. Zaten girerse 3 gün sonra AKP’ye gecer.

Sosyal medyada tepki çeken mesajın ardından bazı kullanıcıların, "Kılıçdaroğlu'nun çapsız dediği Davutoğlu" ilkeli de Erdoğan'a destek verenler mi ilkesiz tepkisini gösterdiler.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 278
  • Rıfkı baba 1 yıl önce Şikayet Et
    Mandalinmisin, portakal mısın pkk, fetö, hdp, babacan, dawuth, çok ilkeli, değilmi, parayı verdiler heralde geri döndün eleştirirken, bu iş milli, gayri milli
    Cevapla
  • Ahmet başçavuş 1 yıl önce Şikayet Et
    Portakal orda kal 14 mayıs akşamı cevabını vereceğiz merak etme
    Cevapla
  • bed 1 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan'ı değil de Kılıçdaroğlu'nu destekleseydi sizin de söyleyeceğiniz sözler bunlar, geçiniz!
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Her kişi ve Kuruluş özgür İradesi ile istediği kararları alır ve uygular bizlere saygı ve hoşgörü yakışır ama sanırım Merhum ECEVİT' in kemikleri sızlıyordur... N e diyebiliriz ki HAYIRLI OLSUN....
    Cevapla
  • Keklikoglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih potakla, sen çok mu? ilkelisin!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi