PKK elebaşı Remzi Kartal: Kılıçdaroğlu'na destek vermeliyiz, bu tarihi bir fırsat

Hemen her gün bir PKK elebaşısı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek açıklıyor. Şimdi de kırmızı bültenle aranan PKK’nın sözde yöneticisi Remzi Kartal, PKK'nın kanalı Medya Haber'e verdiği röportajda Kılıçdaroğlu'na destek çağrısında bulundu.

GİRİŞ 08.04.2023 16:41 GÜNCELLEME 08.04.2023 16:42
Bu Habere 185 Yorum Yapılmış

Bölücü terör örgütü PKK'nın elebaşlarının yedili masaya destek mesajlarına bir yenisi daha eklendi. Murat Karayılan, Cemil Bayık, Bese Hozat, Duran Kalkan ve Mustafa Karasu gibi teröristbaşıların ardından kırmızı bültenle aranan Kongra Gel Eş Genel Başkanı Remzi Kartal da yurt dışında yayın yapan terör örgütü PKK'nın kanalı Medya Haber'e verdiği röportajda Kılıçdaroğlu'na destek çağrısında bulunarak, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kılıçdaroğlu'na oy vermeleri tarihsel fırsatta istediğimiz gelişmeyi yaratmak, yeni bir miladi yaratmak için önemli fırsattır" sözlerini sarf etti.

"KILIÇDAROĞLU DESTEKLENECEK ADAYDIR"

Firari teröristbaşı, "Kılıçdaroğlu desteklenecek bir adaydır" diyen Kartal şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'ın çöküşünü sağlayacak tercihimizi bu temelde yapmalıyız. Kılıçdaroğlu'na destek verip parlamentoda ise bütün gücümüzle Yeşil Sol Parti'nin altına mührümüzü vurmalıyız. Bunlara karşı üçüncü yol olarak alternatif bir cumhurbaşkanı adayı çıkarılması Erdoğan'ın seçiminin zeminini hazırlamak olacaktı.

"TARİHİ BİR FIRSAT!"

Şüphesiz ki Millet İttifakı adına cumhurbaşkanı adayı olarak çıkan Kılıçdaroğlu, 3. yolun ideal adayıdır anlamına gelmiyor. AK Parti ve MHP'nin çökertilmesi açısında bu bir tercihtir. Ve doğru bir tercihtir.

3. yol olarak Emek ve Özgürlük İttifakı'nı temsil eden güçlerin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kılıçdaroğlu'na oy vermeleri bu tarihsel fırsatta istediğimiz gelişmeyi yaratmak, yeni bir miladı yaratmak için önemli bir fırsattır."

UYUŞTURUCU TRAFİĞİNİ YÖNETİYOR

Öte yandan terör örgütü PKK/KCK'nın sözde üst düzey yöneticilerinden olan Remzi Kartal, ABD Hazine Bakanlığı bünyesindeki Yabancı Varlıkların Kontrolü Ofisi tarafından 14 Ekim 2009'da "Özel Olarak Belirlenmiş Uyuşturucu Kaçakçısı" olarak ilan edilmişti.

BM Uyuşturucu ve Suç Ofisinin 2012 raporunda "PKK'nın eroin ticaretinden elde ettiği gelirle Türkiye'deki yasa dışı silahlı eylemlerini finanse ettiği" açıklanmıştı..

Emniyet Genel Müdürlüğünün 2022 raporundaysa "Interpol raporlarına göre 1992 ve 1994 arasında Avrupa uyuşturucu pazarının yüzde 60 ile 70 arasında PKK kontrolünde olduğu, bunun 2005'te yüzde 80'e vardığı" da aktarıldı.

KIRMIZI BÜLTENLE ARANIYOR

Ayrıca, PKK'nın dağ kadrosunun sözde yöneticilerinden ve Kobani soruşturmasının şüphelilerinden olan teröristbaşı Kartal hakkında "kırmızı bültenle" yakalama kararı bulunuyor.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 185
  • osmanoğlu2023 1 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Erbakan hocamız seçimler konusunda Hak ve batıl mücadelesi derdi! hakketen bu manzara karşısında ona hak vermemek elde değil! bütün şerr odaklar (buna yurt içi ve yurt dışındakiler de dahil) birleşiyor kendini muhafazakar gösteripde yan çizenleri gördükçe insan kahroluyor! her yeri bombalayan yüzde 70i veledizina olan ve yahudinin bölgemize musallat ettiği abd ye sandıkta..
    Cevapla
  • Bilocan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemal efendiiiiiiiiii....PALA REMZİ BİR UYUŞTURUCU BARONUDUR.....Bunlardan iyi vergi alacaksın diye BÖĞÜRÜYORDUN .....Remzi vergi ödeyecekmiiiii...???
    Cevapla
  • Dadaş Yorgun. 1 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat ederseniz sadece teröristler destek veriyor eski CHP li solculardan hiç destek veren yok buda chp nın bir terör partisi olduğunu net bir şekilde kanıtlar vesselam......
    Cevapla
  • Patriot 68 1 yıl önce Şikayet Et
    Başlıktaki ifadeniz olmaz; yani "İyi Parti tabanı bu habere çıldırmaz kesinlikle. Çünkü burada kalanların kahir ekseriyatı gözü dönmüş bir Erdoğan düşmanı. Erdoğan'ın karşısında İblis olsa büyük çoğunluğu artık dönmezler. Çünkü baktıkları yer Pensilvanya.
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk'ün partisine hergün bir PKK elebaşı destek açıklaması yapıyor. Atatürkçü olduğugunu iddia edip, Atatürk'ün doğum tarihini bile bilmeyenler var. CHP seçmeni bu durumdan rahatsız olmaması düsündürücü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘değişim’ açıklaması!
Fiyatını duyanlar inanamadı! Piyasayı karıştıracak SUV