Kız Kulesi'nin çevresindeki iskeleler kaldırıldı

Restorasyon çalışmalarında sona gelinen ve Mayıs ayında açılması planlanan Üsküdar'daki Kız Kulesi, çevresindeki iskelenin kaldırılmasıyla tamamen ortaya çıktı.

Kız Kulesi'nin çevresindeki iskeleler kaldırıldı
Kız Kulesi'nin çevresindeki iskeleler kaldırıldı
GİRİŞ 09.04.2023 17:15 GÜNCELLEME 09.04.2023 17:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul’un simgelerinden olan ve bir süredir restorasyon çalışmaları devam eden Kız Kulesi’nin çevresinde bulunan iskeleler kaldırılmaya başlandı.İskelelerin bir kısmının kaldırılmasıyla Kız Kulesi tamamen ortaya çıktı. Kulenin çevresindeki iskelelerin kaldırılmasıyla vatandaşlar da Kız Kulesi’nin fotoğraflarını çekti.

Kız Kulesi, dronela havadan da görüntülendi. Mayıs ayı içerisinde açılması planlanan Kız Kulesi’nin restorasyon çalışmaları sürüyor.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • arif k. 1 yıl önce Şikayet Et
    kız kulesini sizin zihniyetinizden kurtardılar ya hayırlı olsun. belirli bir kesimin içme yeme mekanı olmaktan çıkıp halka açılmış olmasıyla gururda duymazsınız yazık...
    Cevapla
  • ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    hani troller kuleyi çaldılar diye yaygara koparmıştınız . <<<< oldunuz mu? olan musluk açacak kadar dirayet sahibisiniz bu ülkeye verecek hiç bir şeyiniz yok ama malesef padişah dediğiniz adam bu ülkeyi o kadar sahtekar adama karşılık bu noktaya getirdi vallahi helal olsun. bu adama hainlik edenlere de bu ülkeden aldıkları maaşlar haram zıkkım olsun.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel olmuş daha bu haliyle
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı