HDP'li Sait Dede'den küstah tehdit! "14 Mayıs'ta hesap soracağız"

HDP'den hadsiz çıkışlar gelmeye devam ediyor. 14 Mayıs'ın sadece seçim günü olmadığını, hesap sorma günü olduğunu söyleyerek tehditler savuran Dede, "Sayın Öcalan bir irade koydu ortaya, bu tecrit derhal ortadan kaldırılmalı." dedi.

GİRİŞ 10.04.2023 23:30 GÜNCELLEME 11.04.2023 13:22
Bu Habere 289 Yorum Yapılmış

HDP, CHP liderinin adaylığını ilan etmesinin ardından aday çıkarmayacaklarını duyurarak Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı almıştı.

Kılıçdaroğlu'nun adaylığı HDP'nin yanı sıra PKK elebaşları tarafından da memnuniyetle karşılandı. PKK elebaşları Duran Kalkan, Mustafa Karasu, ve Sabri Ok peş peşe açıklamalar yaparak Altılı Masa'ya destek mesajları verdi.

PKK elebaşı Remzi Kartal: Kılıçdaroğlu'na destek vermeliyiz, bu tarihi bir fırsatPKK elebaşı Remzi Kartal: Kılıçdaroğlu'na destek vermeliyiz, bu tarihi bir fırsat

HDP'li Sırrı Sakık'tan Öcalan ve PKK'lılara 'özgürlük' vaadi!HDP'li Sırrı Sakık'tan Öcalan ve PKK'lılara 'özgürlük' vaadi!

HASİP KAPLAN KILIÇDAROĞLU'NA OY İSTEDİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan HDP'li Hasip Kaplan, açık açık Kılıçdaroğlu'na oy istedi.

HDP'li vekilden skandal Öcalan açıklaması! Tarih verdiHDP'li vekilden skandal Öcalan açıklaması! Tarih verdi

FELEKNAS UCA'DAN SKANDAL SÖZLER

HDP'nin Milletvekili Feleknas Uca da skandal sözler sarf ederek "15 Mayıs'ta zindanların kapılarını açacak ve Abdullah Öcalan'ı özgürlüğüne kavuşturacağız" dedi.

HDP'Lİ DEDE: "14 MAYIS HESAP SORMA GÜNÜDÜR"

Gelişmelerin ardından bugün açıklamada bulunan HDP'li Sait Dede, skandal açıklamalar yaptı. HDP Hakkari Milletvekili Said Dede yaptığı konuşmada, 14 Mayıs seçimlerini işaret etti, hesap soracaklarını söyledi.

HDP'li Dede'nin küstah ifadeleri şöyle:

"14 Mayıs, seçim günü değil, hesap sorma günüdür. Bizler, gasp edilen iradelerimizin, kayyumun hesabını soracağız.

"ÖCALAN'A TECRİTİ KALDIRACAĞIZ"

HDP Hakkari Milletvekili Said Dede, "Barışın yolu İmralı'dır" diyerek, Öcalan'a özgürlük istedi. Dede, "Sayın Öcalan bir irade koydu ortaya, bu tecrit derhal ortadan kaldırılmalı." ifadelerini kullandı.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 289
  • Adanalı. 11 ay önce Şikayet Et
    Daha çok havlarsınız.
    Cevapla
  • toto 1 yıl önce Şikayet Et
    iki sorum var. öcalanın azmettirdiği cinayetleri mi unutmalıyız. yoksa onun cinayetlerini onaylayanları öcalana dahil mi etmeliyiz
    Cevapla
  • toto 1 yıl önce Şikayet Et
    iki yüzlülük böyle bir şey işte. apoyu ecevit hapse atmıştı. şimdi onun mirasçısı kemalin arkasında dizilmişler. biri hapse attıysa diğeri çıkarır düşüncesi. bunların peşinden gidenlere yazık. cahillik budur.
    Cevapla
  • toto 1 yıl önce Şikayet Et
    başkasının kuyruğunda dolaşan ve ucuz hesapları olanlar elbette milletimize hesap verecektir.
    Cevapla
  • Mete 1 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu Abdullah Öcalan'ı serbest bırakacak. Vay bee!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Putin'den üst düzey atama kararları! Şoygu'ya yeni görev
Kadıköy'de 3 gollü galibiyet! Fenerbahçe pes etmedi