Gabonlu Dina'nın ölümünde flaş gelişme!

Karabük'te Filyos Çayı'nda cansız bedeni bulunan 17 yaşındaki Gabon uyruklu Dinabongho Ibouanga'nun ölümüyle ilgili soruşturmada 4. kez gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

GİRİŞ 11.04.2023 06:25 GÜNCELLEME 11.04.2023 09:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Karabük'te Filyos Çayı'nda cansız bedeni bulunan 17 yaşındaki Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nun ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında 3 kez gözaltına alınıp, savcılığın tutuklama talebiyle mahkemeye sevk ettiği ve mahkemenin 3 kez serbest bıraktığı şüpheli Dursun A.'nın yeniden serbest kalmasına Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti.

İtiraz üzerine savcılığın talimatıyla 4. kez gözaltına alınan Dursun A., sevk edildiği mahkemece ''kuvvetli suç şüphesi'' sebebiyle tutuklandı.

''BEN ÖLDÜRMEDİM''

Sağlık kontrolü için polis ekipleri tarafından hastaneye götürülen Dursun A., hastaneye girerken gazetecilerin, "Siz mi yaptınız? Siz mi öldürdünüz?" sorusuna, "Ben yapmadım. Ben mağdur diye arabaya aldım, arabadan indi. Başka bir şey yok. Ben öldürmedim." diye cevap verdi.

Dursun A., hastane çıkışında "Dina'yı neden arabanıza aldınız?" sorusuna da "Yaralı bir kız arabanın önüne atladığı için aldım. Hastaneye götürmek için aldım.'' yanıtını verdi.

Ibouanga’nun Filyos Çayı'nda 26 Mart'ta cansız bedeni bulunmuştu.

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Dinabongho'nun ölümüyle ilgili bağlantısı olduğu düşünülen 3'ü yabancı, 8 kişi, farklı zamanlarda gözaltına alınmıştı.

Şüphelilerden 5'i savcılık ifadesinin ardından, 3'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Dina'nın ölümünden önce otomobiline bindiği Dursun A. da geçtiğimiz hafta içinde 3 kez gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği savcılık tarafından tutuklama talebiyle 3 kez mahkemeye sevk edilen Dursun A. mahkeme tarafından 3'ünde de adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • CTN 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yapanları Kahhar olan Allah (cc)'ın azabına havale ediyorum.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeni dönemde en önemli husus Adalet olmalı.
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok yazık yazıklar olsun... İnsanloğımızdan utanır hale geldim.. 17 yaşında emanet insandan ne istediniz... hayvandan da aşağı mahlukatlar..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl adalet
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Düşünebiliyormusunuz? Bu adam Savcı tarafından üç defa tutuklanmak üzere hakimlige sevk ediliyor ama serbest kalıyor. Dördüncüde tutuklanıyor. Anlamadıgım konu: Bir doktor bir hastayı dört defa amaliyat etse; hasta şifa bulmasa, dördüncü defa aynı hastanede aynı ekip tarafından yeniden amaliyat edilse ve bu hastada bu hakim olsa ne karar verir. Yüksek hakimler kurulunun vicdanına bırakıyorum!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para ve sermaye piyasalarına vergi müdahalesi
Başıboş köpekler vatandaşın kabusu oldu! Sonunda harekete geçildi! Belediyelere yazı