Gönül Dağı'nda ilginç gelişme! Veda eden isim yeniden mi projeye dahil edilecek?

Unutulmaya yüz tutmuş manevi değerleri izleyenlere tüm doğallığıyla yansıtan ve samimi hikayesiyle hayran bıraktıran Gönül Dağı dizisine Gülhan Tekin’in döneceği iddiası medya gündemine bomba gibi düştü.

Gönül Dağı'nda ilginç gelişme! Veda eden isim yeniden mi projeye dahil edilecek?
Gönül Dağı'nda ilginç gelişme! Veda eden isim yeniden mi projeye dahil edilecek?
GİRİŞ 16.04.2023 10:49 GÜNCELLEME 16.04.2023 10:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hemen herkesin kendinden bir şeyler bulabildiği ve birbirinden önemli dersleri de içerisinde barındıran Gönül Dağı dizisinin sürpriz ismi hakkında çok konuşulacak bir iddia sürüldü.

Gönül Dağı’nda üstlendiği ‘Günşıl Kaya’ karakteriyle farklı bir renk katan ve geniş bir kitlenin yakından tanıdığı isim haline gelen Gülhan Tekin, bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda projeyle yollarını ayırmıştı.

Alparslan Büyük Selçuklu’dan ayrılmıştı! O isim Kübra dizisiyle gümbür gümbür geliyorAlparslan Büyük Selçuklu’dan ayrılmıştı! O isim Kübra dizisiyle gümbür gümbür geliyor

Ramazan’ın annesi ve Hüseyin’in eşi rolüyle ilgi odağına yerleşen ve performansıyla izleyenlerin beğenisini kazanan Gülhan Tekin’in Gönül Dağı’yla yollarının tekrardan kesişeceği iddiası ortalığı salladı.

Sosyal medya gündeminde konuşulan bu iddianın gerçek olup olmadığı şimdilik bilinmese de Gönül Dağı’nın unutulmaz oyuncusu Gülhan Tekin’in takipçileri yayılan haberi coşkuyla karşıladı.

Gönül Dağı’ndaki performansıyla akıllara kazınan Gülhan Tekin, Avrupa Yakası, Çok Güzel Hareketler Bunlar, Çok Filim Hareketler Bunlar, Bir Demet Tiyatro, Türk Malı, Aşağı Yukarı Yemişliler, Ali Ayşe’yi Seviyor gibi yapımlarda boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Doğu-Batı 1 yıl önce Şikayet Et
    İsabet olmuş neden ayrıldı ki zaten?
    Cevapla
  • yaren 1 yıl önce Şikayet Et
    Gel kıız gülşin gel de şu ağlakçı hüseyinin rezilliği bitsin, yüzü gülsüün
    Cevapla
  • muratt 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel karar olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de rekabet kızıştı! Bitime 2 hafta kala çarpıcı istatistikler
Otomotiv devi Opel geri sayıma geçti! Öncü modeli Frontera Türkiye'den dünyaya tanıtılacak