Odatv’den Bozdağ'a algı operasyonu

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ bugün Şanlıurfa’da büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen AK Parti aday tanıtım toplantısına katıldı. Odatv ise salonun boş olduğu iftirasında bulunarak muhalefete koltuk değneği olmayı tercih etti.

GİRİŞ 13.04.2023 23:38 GÜNCELLEME 14.04.2023 01:54
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonu'nda AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı katıldı.

Şanlıurfa’ya TOGG ile giden Bekir Bozdağ 2 bin araçlık konvoyla karşılandı. Kapalı spor salonundaki tanıtım toplantısına 7 bin kişi katılım sağladı.

ODATV'DEN YALAN HABER

ODATV ise "Bozdağ'ın konuşma yaptığı salonda koltukların boş olması dikkat çekti." başlıklı haber yayınladı. 

Bozdağ’ın basın danışmanı Bilal Çetin ise Twitter hesabından yayınladığı görüntüler ile ODATV’yi yalanladı. Görüntülerde kapalı spor salonunun dolu olduğu görülüyor.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 77
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yalanlarınızda boğulun inşallah....
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    Oda tv yalanın, iftiranın, kumpasın zirvesi haber yapmayı iyi beceriyor. ODATV biri hakkında alçakça yalan haber yapıyorsa biliniz ki o kişi çok DoĞRU yolda ve karakterli birisidir. Oda tv nin tamamını toplasan haber yaptığı karakterli kişilerin tırnağı Etmez
    Cevapla
  • Tek Yürek 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok dogru yalan kendıleri gibi görvlerini yapmışlar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Oda tv nin odası bomboş, kafaları hep boş
    Cevapla
  • taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    gözleri kör olmuş göremezler inşaallah budurum gerçek olur hiç göremezler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi