Çataklı'dan Suriyelilerle ilgili paylaşımlara ilişkin açıklama!

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, Suriyelilerle ilgili provokatif paylaşımlara ilişkin açıklama yaptı.

GİRİŞ 15.04.2023 02:14 GÜNCELLEME 15.04.2023 09:26
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, Suriyelilerle ilgili provokatif paylaşımlara ilişkin, “Adım adım yalanlar. Milyonlarca Suriyeli vatandaş yapıldı. Tutmadı. Yüzbinlerce Suriyeli vatandaş yapıldı. Tutmadı. Suriyelileri zorla vatandaş yapıyorlar. Yeni deneme. Küçülte küçülte siz de bittiniz. Ha gayret" dedi.

"ADIM ADIM ÇARESİZLİK, ADIM ADIM YALANLAR"

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Suriyeliler mülk edinerek vatandaş olamıyor. Adım adım çaresizlik. Adım adım yalanlar. Milyonlarca Suriyeli vatandaş yapıldı. Tutmadı. Yüzbinlerce Suriyeli vatandaş yapıldı. Tutmadı. Suriyelileri zorla vatandaş yapıyorlar. Yeni deneme. Küçülte küçülte siz de bittiniz. Ha gayret" ifadelerine yer verdi.

 

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Gerçek 1 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeliler ehli sünnet olmasaydı chpkklı olsaydı onlardan iyisi yoktu sizi gidi sizi
    Cevapla
  • Turan 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatan haini suriyeliler gitsin artık vatanını satanlardan hayır gelmez
    Cevapla
  • Cezmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatan haini pkklıya fetöcüye abd kuklasına denir yanlışın var
    Cevapla
  • Gerçek 1 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeliler ehli sünnet olmasaydı chpkklı olsaydı onlardan iyisi yoktu sizi gidi sizi
    Cevapla
  • Ünal 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim çevremde bir sürü Suriyeli arkadaşım var ben Türk'üm daha bir tanesinin vatandaş olduğunu görmedim ama duydum vatandaş olanlar varmış bayağı emniyet didik didik araştırıyor hatta ben başvurusunda yaptım ama 2 yıldır vatandaşlık vermediler 400 bin dolar karşılığı ev alanlar vatandaş olabiliyor bu da Suriyelilere has bir şey değil
    Cevapla
  • Cezmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Milyonlarca Suriyelinin CHP ye oy verme potansiyeli olsaydı pkk destekçisi olsalardı dünyanın en mükemmel milleti onlar olurdu yalanlarınızdan da algılarınızdan da bıktık muhalifbeyinliler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Son dakika: Alman Cumhurbaşkanı Ankara'da! Başkan Erdoğan resmi törenle karşıladı