Son Dakika: Taksim AKM'de korkutan yangın!

Son dakika haberi... Atatürk Kültür Merkezi'nde dış cephe izolasyonu çalışmaları sırasında yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi AKM’ye sevk edilirken, ekiplerin yaklaşık yarım saatlik çalışması ile yangın söndürüldü.

GİRİŞ 15.04.2023 14:28 GÜNCELLEME 15.04.2023 16:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Beyoğlu'nda bulunan Atatürk Kültür Merkezi'nde dış cephe izolasyonu çalışmaları sırasında yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi AKM’ye sevk edilirken, yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

YANGIN BİNA DIŞ CEPHE ÇALIŞMASI ESNASINDA ÇIKTI!

Beyoğlu’nda bulunan Atatürk Kültür Merkezi'nde saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, binanın dış cephesinde yapılan çalışmalar esnasında bir anda izolasyon malzemesi alev aldı.

YARIM SAATLİK ÇALIŞMA İLE SÖNDÜRÜLDÜ

Dumanların yükselmesi sonrası çalışanlar itfaiyeyi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin yaklaşık yarım saatlik çalışması ile yangın söndürüldü.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık her olaydan şüphelenir olduk.
    Cevapla
  • Yoorum 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimler çalışıyorsa; tek tek sorgulansın. Büyük ihtimal içlerinden birisi yapmıştır.
    Cevapla
  • Erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Haydarpaşa’yı da böyle yaktılar, izolasyon, tadilat her ne ise bu çalışmaları yapan işçileri nereden buluyorsunuz? Değerlerimizi yaktıklarına göre PKK’nın dağ kadrosundan herhalde! Hiç araştırma yapılmıyor mu çalışacak işçiler ile ilgili?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...