Alsancak'a Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın hafızalara kazınan ismi geliyor! İmzalar atıldı

TRT1’in yayınlandığı her hafta büyük bir beğeniyle izlenen projesi Al Sancak’ın oyuncu kadrosuna beklenmedik isim katıldı. Güçlü konusu ve zengin kadrosuyla izleyenlerden tam not alan Al Sancak dizisine genç oyuncu Gizem Güneş transfer edildi.

Alsancak'a Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın hafızalara kazınan ismi geliyor! İmzalar atıldı
Alsancak'a Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın hafızalara kazınan ismi geliyor! İmzalar atıldı
GİRİŞ 18.04.2023 11:28 GÜNCELLEME 18.04.2023 11:28
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Aksiyon ve gerilim yüklü sahneleriyle her Perşembe akşamı dizi tutkunlarını ekran başına kilitleyen Al Sancak dizisinde transferlere bir yenisi daha eklendi. Her bölümü ayrı heyecana sahne olan ve geniş bir izleyici kitlesine sahip Al Sancak yapımına Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın unutulmaz oyuncusu dahil edilecek.

Show TV'den peş peşe 2 radikal karar! Gelsin Hayat Bildiğin Gibi'den sonra Güzel Günler...Show TV'den peş peşe 2 radikal karar! Gelsin Hayat Bildiğin Gibi'den sonra Güzel Günler...

Bilindiği üzere Ali Gündoğdu’nun yapımcısı olduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde üstlendiği ‘Feride Mollaoğlu’ karakteriyle ilgi odağına yerleşen Gizem Güneş bu sefer Alsancak’ta kameralar karşısına geçecek.

Yalı Çapkını dizisinde ağır tepki alan sahne! İzleyenler eleştiri bombardımanına tuttuYalı Çapkını dizisinde ağır tepki alan sahne! İzleyenler eleştiri bombardımanına tuttu

Hem senaristliğini hem yönetmenliğini Ersoy Güler’in üstlendiği Kuzey Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın sevilen ismi Gizem Güneş, ‘Pilot Eylül’ karakteriyle Alsancak projesine farklı bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor.

Ekranların genç ve yetenekli siması Gizem Güneş, Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yanı sıra Binbir Gece, Her Şey Yolunda Merkez, İçimdeki Fırtına, Kanatsız Kuşlar, 4N1K Aşk, Adı Sevgi ve Şebeke gibi yapımlarda da boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Nihayet 1 yıl önce Şikayet Et
    Filmin en guzel yanı, kadınları erkeklestirmeden, bu mesleği yapacaksan, kaba saba, asi, ruhsuz olacaksın denilerek, dışlandığı, asker, istihbaratçı, savcı gibi saygın mesleklere getirilmiş olması. Hepsi de çok zarif, hanımefendiler. Gercek insan tiplemeleri var, herkes doğal, olması gerektiği gibi, kadını erkegiyle, aklı başında, medeni, uyduruk, psikopat tipler yok. Harikasınız.
    Cevapla
  • garip 1 yıl önce Şikayet Et
    ismail hakkı yı da bu dizide istiyoruz yakışır yani
    Cevapla
  • hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    özel kuvvetleri anlatacak film aşk filmine dnüyor bu tür filmlerde kadın olmuyor aşk meşk izlemek isteyenler için onlarca dizi var ne olur bu dizileri rahat bırakın ya senaristler kör mü
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayatın her yönünü göstermeli ki, gerçekçi olsun. Robot filmi gibi olursa sıkıcı olurdu. Dozunu kacirmadigi surece sorun yok ki gayet te dozunda. Bu güne kadar yapılmış en kaliteli, gerçekçi, bizi olduğu gibi anlatan bir film. Asker ve polis içinde kadınlar da olacak ve erkeklerin de işi yanısıra duyguları da olacak. İnsan filmdekiler. Belki kör olan başkasıdır, senaristler değil.
    Cevapla
  • Davudi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi reytinglerde düşüşte. Çünkü gerçek özel kuvvetleri yansıtmıyor. Yakında final yapar demedi demeyin.
    Cevapla
  • Fücur 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha ne kadar yansitacakti, daha iyisi var mi, dert iyi olması zaten değil mi. Ruhsuz, kuru, sözde milliyetçi olmalıydı.
    Cevapla
  • Fenerbahçe 1 yıl önce Şikayet Et
    Vaay be ne kadro olmuş. Nasıl etkilendim bilemezsiniz. İyi ki haber verdiniz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bu nasıl kibir! Hamit Altıntop'un tepki çeken sözleri!
Bakan Bayraktar duyurdu! 2 cansız beden daha ulaşıldı