Yalı Çapkını dizisinde ağır tepki alan sahne! İzleyenler eleştiri bombardımanına tuttu

Star TV'de yayın faaliyetine devam eden Yalı Çapkını dizisinde çekilen sahne izleyenler tarafından çok sert bir tepkiyle karşılandı. Yalı Çapkını dizisinin yayınlanan son bölümünde evli bir kadına sarkıntılık edildiğini gören seyircisi isyan bayraklarını kaldırdı.

Yalı Çapkını dizisinde ağır tepki alan sahne! İzleyenler eleştiri bombardımanına tuttu
Yalı Çapkını dizisinde ağır tepki alan sahne! İzleyenler eleştiri bombardımanına tuttu
GİRİŞ 16.04.2023 20:36 GÜNCELLEME 17.04.2023 07:55
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Yalı Çapkını dizisinde Tarık karakterinin gerek bakışlarıyla ve sözleriyle gerekse hareketleriyle Seyran karakterine rahatsızlık vermesi izleyenleri çileden çıkardı. Yalı Çapkını’nda Ferit karakteriyle evli olan Seyran’ı taciz eden Tarık’ın yaptıkları izleyenlerin ağır tepki göstermesine neden oldu.

Show TV'den peş peşe 2 radikal karar! Gelsin Hayat Bildiğin Gibi'den sonra Güzel Günler...Show TV'den peş peşe 2 radikal karar! Gelsin Hayat Bildiğin Gibi'den sonra Güzel Günler...

Yalı Çapkını dizisinin son bölümünde, Saffet İhsanlı’nın oğlu ‘Tarık’ için Suna’yı ailesinden istediği gecede olay olacak görüntülere yer verildi. Suna’yla evlenmek isteyen Tarık’ın gözünü bu sefer de Seyran’a dikmesi ekran başındakilerin tepkisini çekti. Suna’yla nişan yüzüğü takmasının hemen ardından soluğu Seyran’ın yanında alan Tarık’ın söyledikleri yok artık dedirtti.

Alsancak dizisine Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın unutulmaz ismi geliyor! Hikayesiyle etkileyecekAlsancak dizisine Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın unutulmaz ismi geliyor! Hikayesiyle etkileyecek

Seyran’ı görür görmez iltifat etmeye başlayan Tarık’ın onu köşeye sıkıştırması ve evli olmasına rağmen ahlaka sığmayan davranışlarda bulunması sosyal medyada olay oldu. Tüm bunların yanı sıra izleyenler, Kazım karakterinin kızlarına şiddet uygulamakla kalmayıp bir de onların rızasını almaksızın evlendirmeye kalkmasına ateş püskürdü. İşte, tepki toplayan o görüntüler...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 21
  • KORAYX ADiYAMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    yanlis izledikten sonra ceza kesseniz ne yazar ....önceden ekip kuracaksin ..izliyecek ..dizinin bilmem hangi dakkalari keseceksin diyecek ...kesmessen yayina girerse o diziye birakin cezayi ..göstermeme cezasi alacak komple .-.----cünkü bunlar atheist türk adetlerinden uzakdan yakindan isi olmayan tip diziler ,....sert olacaksin ...devlet olarakda ..
    Cevapla
  • Dnz 1 yıl önce Şikayet Et
    İzlemeyin izleyenler yüzünden bu diziler sunuluyor . Milletçe bir tepki koyalım onlar yaptıkça biz bakmayalım . Bakalım baş edebilirler mi Birde dizilerin ahlaklısı GÖNÜL DAĞI var ya ….. çoluk çocuk izleyebiliyorsunuz.
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tur diziler Turkiyemizin aile yapisini kulturunu orf adetlerini bozmakla mesgul. Bayada basardilar. Bir kisim neyazikki dizilerde ahlaksizliklari ornek aliyor. Onlara canak tutan 6li ittifak var.
    Cevapla
  • Fth 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizileri yapan da yayınlayan da Allah Celle Celalühü ahirette hesabını soracak
    Cevapla
  • Karapençe 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziler aile yapısını yok etmeye çalışıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Antalya'da insanlık dışı olay: Husumetlisini araca bağlayıp sürükledi!
İlk yurt dışı ziyaretini Türkiye'ye yaptı! Ankara'da 6 kritik konuda imzalar atıldı...