Kuş Uçuşu'nun setinde İbrahim Çelikkol’dan isyan ettiren hareket! Ekiptekileri kızdırdı

Ay Yapım imzalı Kuş Uçuşu isimli dizi projesinin başroldeki ismi İbrahim Çelikkol, setteki davranışıyla ekip arkadaşlarını kızdırdı. Sette rahatsızlık geçirdikten sonra dinlenmek istediğini söyleyen İbrahim Çelikkol, ekip arkadaşlarını saatlerce beklettiği ve seti terk ettiği için tepki topladı.

Kuş Uçuşu'nun setinde İbrahim Çelikkol’dan isyan ettiren hareket! Ekiptekileri kızdırdı
Kuş Uçuşu'nun setinde İbrahim Çelikkol’dan isyan ettiren hareket! Ekiptekileri kızdırdı
GİRİŞ 17.04.2023 22:17 GÜNCELLEME 18.04.2023 08:51
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Meriç Acemi’nin senaryosunu kaleme aldığı ve Kerem Çatay’ın yapımcısı olduğu Kuş Uçuşu dizisinde büyük kriz patlak verdi. Yönetmenlik koltuğunda Burak Müjdeci’nin oturduğu Kuş Uçuşu projesinde ‘Kenan’ karakterini oynayan İbrahim Çelikkol sabah saatlerde setteki yerini aldı.

Güldür Güldür Show'la yolları ayıran Onur Buldu, TRT1'in sürpriz dizisiyle el sıkıştı!Güldür Güldür Show'la yolları ayıran Onur Buldu, TRT1'in sürpriz dizisiyle el sıkıştı!

Fakat bir süre sonra kendisini iyi hissetmediğini dile getirince sağlık ekipleri devreye girdi ve İbrahim Çelikkol’a gerekli müdahaleler yapıldı. Bu gelişmenin arkasından dinlenmek istediğini belirten İbrahim Çelikkol, ekip arkadaşlarını saatlerce bekletince olanlar oldu.

Uykusundan uyanmasının ardından çalışamayacağını dile getiren ve Kuş Uçuşu’nun setini terk eden İbrahim Çelikkol, yaptığı hareketle ekip arkadaşlarını öfkelendirdi. İbrahim Çelikkol’un rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin setinde de sıklıkla sağlık problemleri yaşadığını ifade ederek karavanından çıkmaması ve ekibini bekletmesi de geçmiş dönemde krize sebebiyet vermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • BirVatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi ne işe yarıyor ki millet adına?
    Cevapla
  • Anlatayım 1 yıl önce Şikayet Et
    Son iki yorumcu, siz iyimisiniz Rabbim aşkına. Hasta ise söylesin, millet işine baksın. Bekletmeye hakkı yok, düpedüz artistlik yapmış işte.
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    dogru ise hasta ise ne yapacak idi
    Cevapla
  • Gaziantepli 1 yıl önce Şikayet Et
    Sağlığı elvermiyorsa suçlamanın anlamı yok. Ne yapsın adam? Hasta hasta oyuna devammı etsin?
    Cevapla
  • Önemli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür artistleri adam yerine koyup şımartmaya çok meraklıdır milletimiz maalesef.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk