Milli Saraylar'dan, 'gezi' imamı Fuat Yıldırım'ın iddialarına ilişkin açıklama

Milli Saraylar İdare Başkanlığı, CHP Milletvekili adayı olan Bezm-i Alem Valide Sultan Camii eski müezzini Fuat Yıldırım'ın iddialarını yalanladı.

Milli Saraylar'dan, 'gezi' imamı Fuat Yıldırım'ın iddialarına ilişkin açıklama
Milli Saraylar'dan, 'gezi' imamı Fuat Yıldırım'ın iddialarına ilişkin açıklama
GİRİŞ 17.04.2023 17:34 GÜNCELLEME 17.04.2023 22:16
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Sözcü gazetesine röportaj veren CHP Milletvekili adayı Bezm-i Alem Valide Sultan Camii eski müezzini Fuat Yıldırım, gezi olayları sırasında camide içki içilmediğini, içki kutusunu Milli Saraylar İdare Başkanı Yasin Yıldız'ın ekibi tarafından camiye getirildiğini iddia etmişti.

Dolmabahçe müezzini Fuat Yıldırım: 'Cumhurbaşkanımızı nasıl yalanlarsın'  diye darp ettiler

'AMACI SİYASİ AKBAL SAĞLAMAK'

Konuyla ilgili açıklama yapan Milli Saraylar İdare Başkanlığı, Yıldırım'ın iddialarını yalanladı. Açıklamada, "CHP milletvekili adayı Fuat Yıldırım’ın, Sözcü Televizyonu’nun 17.04.2023 tarihli yayınında ve Sözcü Gazetesi’nin 17.04.2023 tarihli nüshasında dile getirdiği, Milli Saraylar Başkanının ismi gündeme getirilmek suretiyle tekrar edilen iftiralarla ilgili kamuoyuna açıklama yapılması zarureti doğmuştur. Dolmabahçe Camii sabık müezzini ve CHP milletvekili adayı Fuat Yıldırım’ın mezkûr yayınlarda, 10 yıl önce gerçekleşen Gezi Parkı olayları sırasında Bezm-i Âlem Valide Sultan Camii’nde yaşananları kastederek ‘bira kutusuyla kumpas kurdular’ iddiası mesnetsiz ve kasıtlı bir iftiradan ibarettir. 2015 seçimlerinin hemen öncesinde olduğu gibi Milletvekili seçimlerine 27 gün kala Fuat Yıldırım’ın tam da milletvekili adayı olduğu dönemde ‘camide bira kumpası’ iftirasını tekrar gündeme getirmesinin, kendisine siyasi ikbal sağlamak amacına yönelik bir girişim olduğu izahtan varestedir" denildi. 

Açıklamada Milli Saraylar Başkanına yönelik asılsız iddialar ile ilgili hukuki yollara başvurulduğu belirtildi. 

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen burdan aday oldun ya olay anlaşıldı. Tosun paşa
    Cevapla
  • Ademoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Edepsiz herifin arkasında namaz kılanlar düşünsün, bunu gibileri daha var dikkat edin müslümanlar arkasında namaz kıldığınız chp li olabilir....
    Cevapla
  • Dadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Önyargınızı sevsinler .Adam birilerinin hatırı için yalan mı deseydi?
    Cevapla
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne demiş tam okumadım izlemedim derhal dava açılıp içeri alınmalıdır Artık devletimizin ve hükümetimizin karalamalara karnı tok olmalı ne bu böyle herkes istediğini söylüyor istediği gibi davranıyor ya Devlet başa ya kuzgun leşe
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahın dinini dünyalığa satan adam Allah seni perişan etsin inşallah.
    Cevapla
  • Ankara Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne olduğu ortaya çıkmış bu adamın. Yazık devletten imam diye maaş ödenmiş bir de buna..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya bu kararı bekliyordu! Tutuklamanın ilk adımı atıldı
Ömer Çelik'ten İmamoğlu'nun 'Hamas' açıklamasına tepki: Tamamen yanlıştır