Erdoğan: Bir uçak gemisi TCG Anadolu montaj olur mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Bir uçak gemisi montaj olur mu? Elektronik aksamlarında montajlar olabilir. Ama TCG Anadolu'nun bir defa tamamıyla aksamı Türkiye'nin tersanelerinde yapılmıştır." dedi.

Erdoğan: Bir uçak gemisi TCG Anadolu montaj olur mu?
Erdoğan: Bir uçak gemisi TCG Anadolu montaj olur mu?
GİRİŞ 18.04.2023 19:48 GÜNCELLEME 18.04.2023 20:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'de Valilik Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bir uçak gemisi montaj olur mu? Elektronik aksamlarında montajlar olabilir. Ama TCG Anadolu'nun bir defa tamamıyla aksamı Türkiye'nin tersanelerinde yapılmıştır. Bugün Türkiye'nin tersaneleri dünya denizcilik yarışında belli yeri yakalamış olan tersanelerdir." dedi

"İNGİLTERE DENİZALTI YAPTIRMAK İÇİN İŞBİRLİĞİNE GİTMEK İSTİYOR"

ABD'den, Pakistan'dan gelerek fırkateyn yaptıranlar olduğuna değinen Erdoğan, bunun yanında uçak gemisi ve denizaltı yaptırmak isteyenlerin de olduğunu, İngiltere'nin denizaltı yaptırma noktasında işbirliğine gitmek istediğini kaydetti.

Erdoğan, denizaltının ötesinde yeni bir adım attıklarını belirterek, "Attığımız yeni adımda da inşallah, biz insansız denizaltı üretme noktasına doğru geliyoruz. Yani teknoloji sürekli kendi kendini yeniliyor. Aynı şey tıpta yok mu? Tıpta da sürekli olarak birbirini yenileyen bir yarış var." diye konuştu.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinin önemini vurgulayan Erdoğan, "Bunu güçlendirecek olan içindeki beyinlerdir. İçindeki beyinlerimiz olmazsa profesöründen doçentine asistanına vesaire bunlar olmazsa. Her gelen Çam Sakura'yı ağzından düşürmüyor. Ama içeride onu güçlendirecek o doktorlarımız olmadıktan sonra bir anlamı yok. Biz bu eserleri bırakmak zorundayız." şeklinde konuştu.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    madem yerli değil. biz yetkisini yapacağız diyorlar mı. boş vaatler. onlar yapmaya değil yıkmaya yok etmeye gelecekler güya. artık bitti onların soyu kalmadı. Ya Rabbi şunları bize gösterme iğrençler. inanın haberlerini bile okumam yıllardır. hep aynı yalanan yalan başka bir şey yok. tek reisi okurum mutlaka bir hizmet vardır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!
ABD'li generalden Türkiye açıklaması: Heyecan verici bir dönemdeyiz