İBB’den cami motifleri skandalı! Zemine yerleştirildi, insanlar üzerine bastı

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeni bir skandalla gündeme geldi. İBB’nin Kariye Camii, Sultanahmet Camii ve Ayasofya Camii'nin bulunduğu motifleri Sarayburnu’nun en kalabalık yerlerinden birinin zeminine yerleştirdiği ortaya çıktı.

GİRİŞ 19.04.2023 03:55 GÜNCELLEME 19.04.2023 10:37
Bu Habere 396 Yorum Yapılmış

HABER7 - ÖZEL

Altılı koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı yardımcılığına getireceğini açıkladığı ve bu süreçte İstanbul dışında her yerde boy gösteren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yönetiminde bulunan İBB skandal bir olay ile gündeme geldi.

CAMİ MOTİFLERİ SARAYBURNU'NDA ZEMİNE YERLEŞTİRİLDİ

İBB yönetiminin, Ayasofya Cami, Kariye Cami ve Sultanahmet Camii’nin bulunduğu motifleri Sarayburnu’nun en kalabalık yerlerinden birinin zeminine yerleştirdiği ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu'ndan 'seccade' savunması! Çok büyük tepki toplamıştıKılıçdaroğlu'ndan 'seccade' savunması! Çok büyük tepki toplamıştı

SECCADE VAKASINDAN SONRA CAMİ MOTİFLERİ SKANDALI

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir iftar programı sonrası seccade üzerindeyken çekilen fotoğrafı gündem olmuştu. Yaşanan seccade vakasından sonra, İBB’nin cami motiflerini insanların basabileceği bir şekilde yerlere yerleştirmesi tepkiyle karşılandı.

İNSANLAR ÜZERİNE BASTI

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Ayasofya Cami, Kariye Cami ve Sultanahmet Camii’nin bulunduğu motiflerin Sarayburnu’nun en kalabalık yerlerinden birinin zeminine yerleştirildiği ve insanların da üzerine bastığı görüldü.

KUBBESİ'NDE HAÇ OLMAYAN AYA İRİNİ'YE HAÇ EKLENMİŞ

İBB’nin cami motifli skandalı ile beraber, “AYA İRİNİ” müzesinin kubbesinde “HAÇ” olmamasına rağmen motiflerinde “HAÇ” işaretine yer vermesi de dikkat çekti.

 

KAYNAK: HABER7
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 396
  • battal kocakoc 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bunları yapanları perısan etsın
    Cevapla
  • Vurucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarda iman inanç yok fazla birşey beklemeyin oy verenler utansın
    Cevapla
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    İBB logosunda zaten minare motifleri var. Bunlar her yere yerleştiriliyor. Belki yerlerde de vardır, hatırlamıyorum.
    Cevapla
  • dibinibulan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Murat Kurum geldiğinde İstanbula kaybettiği itibarı iade edilecektir,Allahın izniyle.
    Cevapla
  • Diriliş 1 yıl önce Şikayet Et
    Derhal sökülmeli yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunulmali ve ağır cezalandırılmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!