Kılıçdaroğlu'ndan 'seccade' savunması! Çok büyük tepki toplamıştı

6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iftar sonrasında verdiği poz büyük tepki topladı. Seccadenin üzerine ayakkabılarıyla çıkan Kılıçdaroğlu, 'Göremedim özür dilerim' diyerek kendini savundu.

GİRİŞ 01.04.2023 11:56 GÜNCELLEME 01.04.2023 12:14
Bu Habere 908 Yorum Yapılmış

6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul platformunun düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı.

SECCADEYE AYAKKABILARIYLA BASTI

Kılıçdaroğlu ve CHP Düzce Milletvekili aday adayı Azade Ay iftar programı sonrasında özel bir görüşme gerçekleşti. Görüşmede Canan Kaftancıoğlu da yer aldı.

Görüşme sırasında Kılıçdaroğlu'nun ayakkabılarıyla Müslümanların namaz kılarken kullandığı seccadeye basarak verdiği poz büyük tepki çekti.

KILIÇDAROĞLU: GÖREMEDİM ÖZÜR DİLERİM

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu:

Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 908
  • Tulin 1 yıl önce Şikayet Et
    Seccade orada ne işi var,namaz kılınsa kılan kisi kaldirır herkesin ayakkabiyla girdigı yerde birakmaz,tamamen komplo kurulmuş yaziklar olsun
    Cevapla
  • Selcuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Seccadeye basarak terör suçlusu ve siyasi yasaklı korsan il başkanı kaftan hanımı sol yanına alıp yargıya meydan okuyor.
    Cevapla
  • Sakarya54 1 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu nerde
    Cevapla
  • Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Soru orda seccade ne arıyor seccade varsa oraya ayakkabıyla girilmez zati tamamen özel hazırlanmış bir foto
    Cevapla
  • O kadarrr 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gidişle bunlar Kur'ana tekme de atarlar, meydanlarda da yakarlar. Bunlar alevi falan da değil. Hiç bir Türk alevisi bu tür şeyler yapmaz. Bunları yapanlar ve onaylayanlar kripto hristiyan olmalı. Bunun başka izahı yok. Türk alevileri merkez partiler içinde kendi gruplarını kurmalı ve istismarcı kripto alçaklara aleviler üzerinden Türk ve Türkiye düşmanlığı yapmalarına izin vermemelil
    Cevapla
  • Çapsız 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir kısım alevi namaz kılmıyor ya, onlara poz vermiştir. Hem seyyid, hem alevi, hem Atatürkün büstünü, bayrağı parçalayan terörist savunucusu, hem Atatürkçü. Palavracinin en firildagi. Herşeyi de eline yüzüne bulaştıran, küçücük beyniyle herkesi kandırdığını sanan kimliksiz, ilkesiz, niteliksiz kukla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var