Son Dakika: İstanbul Valiliği'nden 'CHP binasına saldırı' açıklaması!

Son dakika haberi... İstanbul Valiliği, "Plakasız bir motosikletteki 2 şüphelinin de havaya ateş ederek olay yerinden uzaklaştığı tespit edilmiştir" açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 19.04.2023 12:23 GÜNCELLEME 19.04.2023 12:43
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: İstanbul Valiliği, bu gece CHP Seçim İrtibat Bürosu önünde gerçekleşen olayla ilgili basın açıklaması yaptı.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklama şu şekilde:

"Bugün saat 01.00 sıralarında Ataşehir ilçemiz Örnek Mahallesinde bulunan CHP Seçim İrtibat Bürosu önündeki parti flamalarının kesildiği, camlara yazı yazıldığı ve silahla havaya ateş edildiği ihbar edilmiştir.

Olay yerine sevk edilen güvenlik güçlerimizce yapılan çalışmalarda; (6) şüphelinin parti flamalarının kesilmesi ve camlara yazı yazılması olayına karıştığı, plakasız bir motosikletteki (2) şüphelinin de havaya ateş ederek olay yerinden uzaklaştığı tespit edilmiştir.

Olay yerinde (3) adet kurusıkı silah kovanı elde edilmiş olup, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir."

 

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    la kendileri yapıyor bu kemalist chp den herşey beklenir
    Cevapla
  • bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Artik boyle senaryolar eskidendi yersen magdurum ayagi yapiyorlar ulan insan bu kadar yavsak olabilirmi kesin kendi adamlarina yaptirmislardir zaten Turkiyedeki tum illegal orgutlerle is birligi halindeler....
    Cevapla
  • miroglu 1 yıl önce Şikayet Et
    bunu yapan CHP nin kendi adamları seçim yaklaştıkça bu tur olaylar olacak ki yapanlar AKP yaptı diye yalan lariylapartoyi yıpratmak istiyorlar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    chp secim calismalarina ara vermeden devam ediyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kendileri yapıp maduru oynamak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!