Acun Ilıcalı’nın dostu Esat Yontunç’tan bomba hamle! Gören şaşkınlığına engel olamadı

Acun Ilıcalı’nın yakın dostu Esat Yontunç, TV8’de yakın bir zaman sonra final yapmaya hazırlanan Tuzak dizisinde usta oyuncu Talat Bulut ile beraber kameralar karşısına geçti.

Acun Ilıcalı’nın dostu Esat Yontunç’tan bomba hamle! Gören şaşkınlığına engel olamadı
Acun Ilıcalı’nın dostu Esat Yontunç’tan bomba hamle! Gören şaşkınlığına engel olamadı
GİRİŞ 20.04.2023 21:21 GÜNCELLEME 23.04.2023 08:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Acun Medya şirketinde ‘Genel Koordinatör’ olarak görevini icra eden ve aynı zamanda Acun Ilıcalı’nın da yakın dostu olan Esat Yontunç beklenmedik bir hamleye imza attı. Esat Yontunç, Aytaç Çiçek’in yönetmenliğinde çekimleri 19 Ekim’den bu yana gerçekleştirilen Fabrika Yapım ile Acun Medya imzalı Tuzak dizisiyle ekran önüne çıktı.

Alparslan Büyük Selçuklu 53.bölüm fragmanı ters köşe yaptı! Kimse bunu beklemiyorduAlparslan Büyük Selçuklu 53.bölüm fragmanı ters köşe yaptı! Kimse bunu beklemiyordu

Mesleki kariyerine ilk defa 2002’de yayına giren ‘Acun Firarda’ adlı televizyon programıyla adım atan Esat Yontunç, Öner Arslanel ile beraber yapımcılığını üstlendiği Tuzak dizisinde izleyenlere sürpriz yaptı.

Survivor başta olmak üzere Fear Factor, Varmısın Yokmusun, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz, Rising Star Türkiye gibi programlarda görev alan Esat Yontuç, bu sefer Talat Bulut ile beraber kameralar karşısına geçti.

Kuruluş Osman 123.bölüm fragmanı: Yürekleri ağza getiren haber! Özge Törer gidiyor mu?Kuruluş Osman 123.bölüm fragmanı: Yürekleri ağza getiren haber! Özge Törer gidiyor mu?

Talat Bulut’la cezaevi avlusunda çekilen bir sahnede rol aldı. Yontuç’u, Tuzak dizisinde rol almaya ikna eden usta aktör Talat Bulut “Yapımcımız Esat Yontunç kısa bir rolle TV dizi dünyasında” şeklinde bir mesaj düştü. Esat Yontunç ise oynadığı sahnenin görüntüsünü paylaşıp “Öğrenecek çok şeyim var ustadan” yorumunu ekleyip Talat Bulut’u etiketlemeyi ihmal etmedi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • yahya 1 yıl önce Şikayet Et
    çokta önemli bir haber değil.
    Cevapla
  • fikri 1 yıl önce Şikayet Et
    malda yalan mülkte yalan var sende biraz oyalan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan CHP'ye iade-i ziyaret kararı - Gazete manşetleri
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası