Kızılcık Şerbeti'nin ekran ömrü bitiyor mu? Yapımcıdan yankı uyandıracak açıklama!

Bir süredir aldığı cezalarla medya gündemini meşgul eden Kızılcık Şerbeti projesinin yayın hayatına son verileceği iddiası ileri sürülmüştü. Söz konusu iddialar çığ gibi büyümeye ve izleyenlerin kafasını kurcalamaya başlarken yapım şirketi gerçekleştirdiği açıklamayla son noktayı resmen koydu.

Kızılcık Şerbeti'nin ekran ömrü bitiyor mu? Yapımcıdan yankı uyandıracak açıklama!
Kızılcık Şerbeti'nin ekran ömrü bitiyor mu? Yapımcıdan yankı uyandıracak açıklama!
GİRİŞ 23.04.2023 16:46 GÜNCELLEME 23.04.2023 16:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Son dönemlerde yayın yasağı ve para cezası yaptırımına tabii tutulmasından ötürü sosyal medya gündemini çalkalayan Kızılcık Şerbeti hakkında bomba bir iddia ileri sürülmüştü. RTÜK tarafından uygulanan üst üste cezaları ardından Kızılcık Şerbeti projesinin ekran macerasının noktalanacağı söylentisi dilden dile yayılmaya başladı.

Acun Ilıcalı’nın sağ kolu Esat Yontunç’tan çok konuşulacak hamle! Yapımcısı olduğu dizide…Acun Ilıcalı’nın sağ kolu Esat Yontunç’tan çok konuşulacak hamle! Yapımcısı olduğu dizide…

Bu gelişmenin yaşanmasıyla beraber söz konusu iddiaların aslı astarının olmadığını öğrenmek isteyenler yapımcıdan gelecek açıklamaya dikkat kesilmişti. Aradan çok geçmeden izleyici kitlesinin sabırsızlık içerisinde beklediği soruyu yanıtlayan yapımcı, ortaya atılan iddiaların gerçekliği hiçbir şekilde yansıtmadığının özellikle altını çizdi.

Alparslan Büyük Selçuklu 53.bölüm fragmanı ters köşe yaptı! Kimse bunu beklemiyorduAlparslan Büyük Selçuklu 53.bölüm fragmanı ters köşe yaptı! Kimse bunu beklemiyordu

Dizinin yayından kaldırılmayacağını ve yolculuğuna kaldığı yerden devam edeceği müjdesi verilirken Faruk Turgut, Kızılcık Şerbeti’nin sonuna kadar arkasında duracağını vurguladı.

Yönetmenliğini Hakan Kırvavaç'ın, yapımcılığını Faruk Turgut'un ve senaristliğini Melis Civelek'in üstlendiği Kızılcık Şerbeti vereceği 5 haftalık aranın hemen ardından seyircisinin karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Kuruluş Osman 123.bölüm fragmanı: Yürekleri ağza getiren haber! Özge Törer gidiyor mu?Kuruluş Osman 123.bölüm fragmanı: Yürekleri ağza getiren haber! Özge Törer gidiyor mu?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • YAVUZZZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın, Tr nn 0/0 kaçı müslüman çıksın ortaya :) Birdaha da kimse 0/0 99 müslüman deyip te yanıltma yapmasın. Bir müslüman , o diziyi izlemez. NOKTA ( not: müslüman olmayanlara saygı duyuyorum. Onlar bizlere duyduğu müddetçe.)
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hani bu ülkenin %99'u mislüman ya. İzlemesinler haftaya final yapar. Bu kadar basit. Herşeyi devlet yapacakda sözde %99 biz müslümanlar ne iş yapacağız acaba.
    Cevapla
  • vicdan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi resmen müslümanlari asagiliyor rütük bu rezalete durdemesi lazim
    Cevapla
  • avciTURK AVCI 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha ne yapsin gerekli cezayi , uyariyi vermis.Millet biraz anladiysa neyin ne oldugunu zaten izlemez.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde gözaltına alınan 65 şüpheliden 38'i tutuklandı
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı