Fatih Erbakan'dan Kanal7 Medya Grubu'na ziyaret

Cumhur İttifakıyla anlaşma sonrası Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen ve İstanbul 2. Bölge 1. sıradan milletvekili adayı olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Kanal7 Medya Grubu'nu ziyaret etti.

Fatih Erbakan'dan Kanal7 Medya Grubu'na ziyaret
Fatih Erbakan'dan Kanal7 Medya Grubu'na ziyaret
GİRİŞ 20.04.2023 14:44 GÜNCELLEME 20.04.2023 14:54

Kanal7 Medya Grubu Başkanı Zekeriya Karaman'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette ÜLKE TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk ve Haber7 Yayın Koordinatörü İbrahim Günay hazır bulundu.

İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan'la beraber gerçekleştirdiği ziyareti sırasında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Erbakan, Haber7'ye vereceği röportaj öncesi çalışanlarla sohbet etti ve Ramazan bayramlarını tebrik etti.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’