Gönül Dağı 95.bölüm fragmanında 2 gelişme birden! Hem neşelendirdi hem duygulandırdı

TRT1’in ilgi odağına yerleşen projesi Gönül Dağı 95.bölüm fragmanında Kenan ile Elif’in düğünü yüzleri gülümsetirken Veysel’in şiddete maruz kalması ise izleyenleri üzüntüye soktu.

GİRİŞ 27.04.2023 12:23 GÜNCELLEME 27.04.2023 12:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TRT1’in yoğun ilgi gören yapımlarının başını çeken Gönül Dağı 95.bölüm fragmanında ekran başındakileri 1 iyi 1 kötü haber bekliyor. Öncelikli olarak Elif ile Kenan ikilisinin verdiği onca uğraştan sonra hayallerini gerçekleştirmesi ve bir ömür boyu beraberliğe adım atması izleyenlerin keyfini yerine getirdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yokluğunu aratmayacak yeni proje! Yerine geliyorEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yokluğunu aratmayacak yeni proje! Yerine geliyor

Düğün için gerekli tüm hazırlıkları tamamlayan ve tatlı bir telaş içerisine giren Elif ve Kenan’ın görüntüleri Gönül Dağı yeni bölüm fragmanına damgasını vurdu. Anadolu topraklarında Elif ile Kenan’ın mutluluğunu evlilikle taçlandırmasıyla bir yandan bayram havası eserken diğer yandan da izleyenleri tedirgin edecek bir hadise yaşandı.

Hiç beklenmedik bir zamanda Veysel’in darp edilmesi ve aniden yere yığılması gerginliğin dozunu artırdı. Veysel’in, üvey kardeşi Barış zannedilerek dövülmesi Gönül Dağı 95.bölüm fragmanında tansiyonu bir hayli yükseltti.

Yapımcılığını Ferhat Eşsiz'in, senaristliğini Teoman Gök'ün ve yönetmenliğini Yahya Samancı'nın üstlendiği Köprü Film imzalı Gönül Dağı 95.bölümüyle 29 Nisan tarihinde saat 20:00'da TRT1'de izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Ferhat 1 yıl önce Şikayet Et
    Bari öldürmeseler
    Cevapla
  • Sivas 1 yıl önce Şikayet Et
    Aile dizisi dedik aglak dizi cikti
    Cevapla
  • MURAT 1 yıl önce Şikayet Et
    Aile de de hem sevinç hem de hüzün olabilir. Her şey normal hayatta bile güllük gülistanlık değil.
    Cevapla
  • Doğu-Batı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşler karıştı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'