Yürek Çıkmazı 21.bölüm fragmanı: Kimsenin beklemediği olay! Taşlar yerinden oynayacak

TRT1'de heyecanın ardı arkasının kesilmediği dakikalara sahne olan Yürek Çıkmazı dizisinin yeni bölüm fragmanında ortalığı kasıp kavuracak bir gelişme yaşandı.

GİRİŞ 26.04.2023 13:53 GÜNCELLEME 26.04.2023 13:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TRT1'de şaşırtıcı sürprizleriyle heyecanı doruk noktasına çıkaran Yürek Çıkmazı 21.bölüm fragmanında dengeleri altüst edecek bir olay meydana geldi. Yılmaz'ın Kader ile beraber dünya evine girmesi soğuk duş etkisi meydana getirdi ve gerilimin fitilini ateşledi. Feride ile Birsen'in alınan karara itiraz etmelerine ve asla kabul etmemelerine rağmen gerçekleşen bu evlilik Yürek Çıkmazı dizisinde yeni bir fırtınanın habercisidir.

Gönül Dağı 95.bölüm fragmanında seyirciye 1 iyi 1 kötü haber! Hem sevindirdi hem üzdüGönül Dağı 95.bölüm fragmanında seyirciye 1 iyi 1 kötü haber! Hem sevindirdi hem üzdü

Yürek Çıkmazı yeni bölüm fragmanında Kader'in Yılmaz'la bir ömür boyu beraberliğe adım atması ve beraberinde yaptıkları sonucunda Birsen'le ipler kopma noktasına gelir. Kader'e nikah masasında evet diyen Yılmaz'ın 'Benim bugün hayatta en mutlu olduğum gün' açıklamasına imza atması olay oldu. Yapımcılığını Faruk Turgut'un, yönetmenliğini Bahadır İnce'nin ve senaristliğini Toprak Karaoğlu'nun üstlendiği Yürek Çıkmazı 21.bölümüyle 25 Nisan Salı tarihinde saat 20:00'da TRT1'de yayına girecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yokluğunu aratmayacak yeni proje! Yerine geliyorEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yokluğunu aratmayacak yeni proje! Yerine geliyor

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Ahmet Ak 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu filmi yapanı da, oynayanı da, savunanı da Allah iyi etsin... Ahlaksızlık dizi geziyor
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru ne bana bir dizi bitirin şu nu
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    resmen ağzım açık kaldı.
    Cevapla
  • Onur 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan bir film. O kadar kısır bir konu var ki şimdiye kadar 10 defa bitmeliydi...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Vatandaşın sesine kulak verildi! 3 defa yakalanan firmalar kapatılacak
Aylar önce evlendiği kocasının evini yaktı! Dumanlar tüterken merdivende oturup izledi