Kılıçdaroğlu 3 gündür sus pus! Hristiyan'a var Müslüman'a yok

Hristiyanların Noel Bayramını bile sosyal medya hesabından kutlayan CHP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Müslümanların Ramazan Bayramı ile ilgili hiçbir sosyal medya hesabından paylaşım yapmadığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 24.04.2023 15:47 GÜNCELLEME 24.04.2023 15:59
Bu Habere 445 Yorum Yapılmış

Altılı masanın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir iftar programının ardından CHP Düzce Milletvekili aday adayı Azade Ay ile bir görüşme gerçekleştirmiş, bu görüşme sonrasında seccade üzerinde ayakkabılarıyla verdiği pozla büyük tepki çekmişti. Müslüman alemine saygısızlık olarak nitelendirilen bu görüntünün ardından "Göremedim, üzgünüm" diye savunma yapan Kılıçdaroğlu'nun bir fiyaskosu daha ortaya çıktı.

RAMAZAN BAYRAMI'NI KUTLAMADI

Yaptığı hemen hemen her şeyi sosyal medya hesabından anbean duyuran Kemal Kılıçdaroğlu'nun Müslümanların kutsal günü olan Ramazan Bayramı ile ilgili sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapmadığı tespit edildi. Kılıçdaroğlu'nun seccadeye ayakkabılarıyla basmasına gelen tepkiler bitmeden, yüzde 90'ın üzerinde Müslüman'ın yaşadığı Türkiye'de Ramazan Bayramı mesajı yayınlamaması dikkat çekti. 

NOEL'İ BİLE KUTLAMIŞTI

Ramazan Bayramı ile ilgili herhangi bir mesaj yayınlamayan Kılıçdaroğlu'nn Hristiyanların bayramı Noel'i bile Twitter hesabından kutladığı belirlendi. Kılıçdaroğlu, Hristiyan aleminin Noel Bayramını, 24 Aralık 2022'de sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak kutlamıştı.


Kılıçdaroğlu Noel kutlamasında şu ifadelere yer vermişti;

Tüm Hristiyan yurttaşlarımızın sevgi ve kardeşliği temsil eden Noel Bayramı’nı kutluyor; çoğulcu demokrasiyi temel alan bir anlayışla birlik, beraberlik ve huzur içinde bir arada yaşayacağımız günlere vesile olmasını diliyorum.

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 445
  • Milletin Avukatı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim neye inanır kime değer verirse onu hatırlar Hiç şaşırmadık ki...Onların problemi islam ve müslümanlarla, diğer dinlere yakındırlar
    Cevapla
  • Ayışığı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede Hristiyan adetleriyle yaşayan bir kesim var ve muhafazakar kesimin varlığından rahatsızlar çünkü vicdanları rahatsız en iyisi Reisin devrilmesi ki istedikleri gibi hüküm sürüp yadırganmasınlar üstten bakıp halkı küçümsesinler zavallılar.
    Cevapla
  • HA55 1 yıl önce Şikayet Et
    "adam" zaten müslümanlardan nefret ediyor ne beklediniz, sene 2023 bunlari artik görün, biz senelerdir bunlarin ne oldugunu biliyoruz ey millet uyan!! Bunlar müslüman ve dinini seveni sevmez, nefret eder, sandikta cevabinizi verin bunlara
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes Kendini Ne Olduğunu Biliyor..???
    Cevapla
  • vatan sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    bay bay kemalin ezanda kulağı yokki namazlaya saygısı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar