TCG Anadolu'ya muhteşem ilgi

Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi ve Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu'yu bir haftada 92 bin 317 kişi ziyaret etti.

TCG Anadolu'ya muhteşem ilgi
TCG Anadolu'ya muhteşem ilgi
GİRİŞ 24.04.2023 21:51 GÜNCELLEME 24.04.2023 21:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dünyanın ilk SİHA gemisi ve Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu, Sarayburnu Limanı’na demirlenerek geçen hafta pazartesi günü vatandaşların ziyaretine açılmıştı. Gemiye vatandaşların ilk günden beri yoğun ilgisi katlanarak devam etti. İlk günden itibaren ziyaretçi akınına uğrayan gemi, İstanbul Boğazı'ndan geçişi öncesi toplam 79 bin 274 kişi tarafından ziyaret edildi.

Geçiş sonrası gemi Sarayburnu Limanı'na demirleyerek yeniden ziyarete açıldı. TCG Anadolu bugün de 6 bin 147 kişi olmak üzere bir haftada toplam 92 bin 317 kişi tarafından ziyaret edildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Ups 1 yıl önce Şikayet Et
    7li keşmer zihniyette ülkenin bu kazanımlarını kaynaklarını karanlığa akıtacak.pkknin ümidi 7li keşmerler
    Cevapla
  • Reis senin aşkınla 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeter abi yeter .... taksime cami yapacam dedi yaptı.çamlicaya cami yapacam dedi yaptı araba yapacam dedi yaptı tren yapacam dedi yaptı yol yapacam dedi yaptı ADAM YAPIYOR ..yoruldum geze geze ADAM yapmaktan yorulmuyor mu..
    Cevapla
  • FAST 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz yatmaktan yoruluyoz adam hizmet etmekten yorulmuyor. Yaş 30 adamın yaşı benim kat katım. Helal olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İPhone fiyatları dudak uçuklattı!
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!