Avcılar'da binadan kopan beton parçası ölüme neden olmuştu! Tahliye ertelendi
İstanbul'un Avcılar ilçesinde en üst katından kopan beton parçası bir kadının ölümüne neden olan binanın tahliyesine karar veren Avcılar Belediyesi, daha sonra 15 günlük geçici süreyle bu kararı erteledi.

GİRİŞ 25.04.2023 19:50
GÜNCELLEME 25.04.2023 21:32
Merkez Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Caddesi'nde dün akşam 4 katlı apartmanın en üst katından düşen beton parçaları başına isabet eden Mahbup Uzunay'ın (38) hayatını kaybetmesinin ardından Avcılar Belediyesi tarafından bina için ''nüfustan tahliye'' kararı verildi.
Belediye yetkililerinin, daha sonra apartmanda bulunan 18 dairenin sakinleri ile 33 dükkanın çalışanlarına 15 günlük geçici mühlet verdiği öğrenildi.
Talihsiz kadının yol ortasında acı ölümü!
Bu sürede alınacak karot örneklerinde yapılacak analizde binanın "ağır hasarlı" çıkması durumunda yıkım kararı, aksi takdirde ise oturuma izin verileceği kaydedildi.
Sabah saatlerinde dairelerinden çıkan bina sakinleri, tahliyenin ertelenmesi kararı üzerine evlerine döndü.
KAYNAK: AA, DHA
YORUMLAR 6
-
Asım 2 yıl önce Şikayet EtBöyle binalar biran önce yıkılıp baştan yapılması gerekirken, Belediye , Rant için sağlam binalara çürük raporu veriyor.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 2 yıl önce Şikayet EtBinalar yaşlandi . Şehir yaşlandı .Durum var m ve kaçınılmaz felaketler kapıda Herkes tetkikte olsunBeğen Toplam 1 beğeni
-
Cemil 2 yıl önce Şikayet EtDaha deprem olmadan binalar dökülüyor. Allah muhafazaBeğen Toplam 4 beğeni
-
Elazigli 2323 2 yıl önce Şikayet EtSu densizlige basibosluga bi bakarmisiniz Fircayla kabarmis betonu sivayi tamir edip kabaranlari döküyorlar Biz adam asla olmayiz,gelin almanyaya vallaha simdiye kadar o binanin onune belki 4.5 tane itfaiye polis 20.30 adam gonderirdi onlem almak icin.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Doğu 2 yıl önce Şikayet EtCHP yönettiği bir ilçeden ne beklenir başkaBeğen Toplam 11 beğeni