Güldür Güldür oyuncusu Eski Yeni dizisine evet dedi! Onur Buldu'dan şaşırtıcı karar

Komedi ve eğlence programı Güldür Güldür’le yolları ayırıp kod adı ‘Eski Yeni’ dizisiyle el sıkışan Onur Buldu’nun başrolü paylaşacağı isim izleyenleri şaşkına çevirdi.

Güldür Güldür oyuncusu Eski Yeni dizisine evet dedi! Onur Buldu'dan şaşırtıcı karar
Güldür Güldür oyuncusu Eski Yeni dizisine evet dedi! Onur Buldu'dan şaşırtıcı karar
GİRİŞ 14.05.2023 09:29 GÜNCELLEME 14.05.2023 09:29
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Güldür Güldür’deki kariyerini nihayete erdirdikten sonra TRT1’in yepyeni dizisi kod adı Eski Yeni’yle anlaşan Onur Buldu'ya detaylar şekillenmeye başladı. Öner Arslanel’in kuruculuğunu üstlendiği Fabrika Yapım imzalı kod adı Eski Yeni dizisinde Güldür Güldür’ün unutulmaz ismi Onur Buldu’ya hangi ismin eşlik edeceği kesinleşti.

Mayıs ayında çekimlere başlanması ve Haziran ayında ise yayın serüvenine başlangıç yapması beklenen kod adı Eski Yeni dizisinde Onur Buldu’nun yeni partneri Aycan Koptur'un olacağının bilgisine ulaşıldı.

Senaryosunu Baykut Badem'in kaleme aldığı ve cast direktörlüğünü ise Yelda Gürkan'ın üstlendiği kod Adı Eski Yeni projesi renkli öyküsüyle aile kavramının ehemmiyetine dikkat çekmeye geliyor.

Ünlü oyuncu TRT projesiyle bomba gibi dönüyor! Yeni rolüyle seyirciyi ters köşe yaptıÜnlü oyuncu TRT projesiyle bomba gibi dönüyor! Yeni rolüyle seyirciyi ters köşe yaptı

Onur Buldu'nun yeni rol arkadaşı Aycan Koptur, Muhteşem Yüzyıl, Çocuklar Duymasın, Yılanların Öcü, Seviyor Sevmiyor, Aslan Ailem, Dayan Yüreğim, Kazara Aşk gibi yapımlarda kameralar karşısına geçmişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Dedem 11 ay önce Şikayet Et
    Son zamanlarda özellikle doğa rutk geldikten sonra mizah bulamayıp siyasi vurgulandı bulunmaya başlamıştı güldür güldür. Bu da sonun başlangıcı oldu.daha dokulmeler olacak önümüzdeki günlerde.
    Cevapla
  • Fatma 1 yıl önce Şikayet Et
    Onur Buldu zaten trt kökenlidir
    Cevapla
  • Gülay Erinc 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok üzüldüm inşallah pişman olmazsin
    Cevapla
  • Doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Neye pişman olacak mış?Sanatçı taraf tutup siyasete bulaşırsa bit-miş-tiiiir!Ayrıca eğer konusu güzelse bir aile dizisi gayette tutar.
    Cevapla
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne tür bir olay oldu tam olarak anlayamadım.
    Cevapla
  • Melih :) 1 yıl önce Şikayet Et
    Hasan abiden bahset
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme!
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap