Sevilen isim TRT dizisiyle gümbür gümbür geliyor! Duy Beni'deki kariyerinin ardından...

Son olarak Duy Beni dizisinde üstlendiği ‘Selim Bender’ karakteriyle ilgi odağına yerleşen Berk Hakman, verdiği aranın ardından TRT dijital platformunda yayına girecek sürpriz dizi Kuzgun’la el sıkıştı.

Sevilen isim TRT dizisiyle gümbür gümbür geliyor! Duy Beni'deki kariyerinin ardından...
Sevilen isim TRT dizisiyle gümbür gümbür geliyor! Duy Beni'deki kariyerinin ardından...
GİRİŞ 01.05.2023 16:08 GÜNCELLEME 01.05.2023 16:08

Oyunculuk hayatına ilk adımı 2005 yılında Seher Vakti dizisiyle atan ve burada rol aldığı 'Davut' karakteriyle geniş kitleler tarafından keşfedilen Berk Hakman’ın yeni adresi resmen belli oldu. Ünlü oyuncu Berk Hakman, Seyit Özcan Giden’in yönetmenliğinde çekimleri yapılacak ve TRT dijital platformunda sayılı günler sonra ekran macerasına atılacak olan Kuzgun’la sözleşme imzaladı.

Al Sancak ekibinden çok konuşulacak ziyaret! Hulusi Akar'la çok özel görüntüler...Al Sancak ekibinden çok konuşulacak ziyaret! Hulusi Akar'la çok özel görüntüler...

Toplamda on bölüm sürmesi planlanan ve çekimlerinin ise Haziran ayına kadar devam edeceği bilgisi paylaşılan Kuzgun dizisinin yeni transferi Berk Hakman ekranlara sıkı bir dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Kuruluş Osman 124.bölüm fragmanında vurucu sözler! 'Bu karşı koyamayacağımız bir güç''Kuruluş Osman 124.bölüm fragmanında vurucu sözler! 'Bu karşı koyamayacağımız bir güç''

Yakında TRT dijitalde izleyici kitlesini ağırlamaya hazırlanan Nart Medya imzalı Kuzgun’un sürpriz transferi Berk Hakman, ‘Mehmet’ karakteriyle ekranların tozunu atacak. Bilindiği üzere Berk Hakman oyunculuk kariyerinde Siyah İnci, Hayatımın Aşkı, Kaçak, Suskunlar, Mazi Kalbime Yaradır, ES-ES, Hatırla Sevgili Kırık Kanatlar ve Seher Vakti gibi yapımlarda boy göstermişti.

Güldür Güldür’den ayrılıp TRT1 dizisiyle anlaşan Onur Buldu’nun yeni partneri olay oldu!Güldür Güldür’den ayrılıp TRT1 dizisiyle anlaşan Onur Buldu’nun yeni partneri olay oldu!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan ile Miçotakis görüşmesinde Atina'nın beklentisi
Kutsal toprakların ilk yolcuları! Kabile Üsküdar'dan yola çıktı...