Kuruluş Osman 124.bölüm fragmanında vurucu sözler! 'Bu karşı koyamayacağımız bir güç''

Her hafta reytinglerdeki birinciliği rakiplerine kaptırmayan Kuruluş Osman 124.bölüm fragmanında Nayman'ın Bursa tekfuruna varması gerilimi ikiye katlar ve yine bir kriz ortamı oluşturur.

GİRİŞ 27.04.2023 13:50 GÜNCELLEME 27.04.2023 17:14
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 124.bölüm fragmanında Malhun Hatun, Nayman ile tekfurun anlaşmaya varması durumunda varlıklarının tehlike altına gireceğinin sinyalini verir. Yeni bölüm fragmanında Valide İsmihan Sultan hem dışarıdan hem içeriden Osman Bey'i bitirme planını aktif hale getirir.

Al Sancak ekibinden çok konuşulacak ziyaret! Hulusi Akar'la çok özel görüntüler...Al Sancak ekibinden çok konuşulacak ziyaret! Hulusi Akar'la çok özel görüntüler...

Diğer taraftan 'O vakit onun ittifakını yerle yeksan edeceğiz' diyen Osman Bey'in davasından vazgeçmeye hiç niyeti yoktur ve bu uğurda yapılması gereken neyse yapmaya çoktan hazırdır. Düşmanlarının azalarak yok olacaklarının ve daha sonrasında ise tamamen biteceklerinin mesajını veren Osman Bey'in gazabı korkunç olacaktır. Kuruluş Osman 124.bölüm fragmanında Turgut Bey'in ''Bu mancınık bizim 10 mancınığımız kadar eder. Bu karşı koyamayacağımız bir güç demek'' çıkışı ortalığı kasıp kavurdu.

Ünlü oyuncu TRT projesiyle bomba gibi dönüyor! Yeni rolüyle seyirciyi ters köşe yaptıÜnlü oyuncu TRT projesiyle bomba gibi dönüyor! Yeni rolüyle seyirciyi ters köşe yaptı

Ahmet Yılmaz'ın yönetmenliğini, Mehmet Bozdağ'ın senaristliğini, yapımcılığını ve proje tasarımını üstlendiği Kuruluş Osman 124.bölümüyle 3 Nisan Çarşamba tarihinde saat 20:00'da ATV kanalında izleyici kitlesini sürprizlerle dolu sahneleriyle ağırlamaya hazırlanıyor.

Güldür Güldür’den ayrılıp TRT1 dizisiyle anlaşan Onur Buldu’nun yeni partneri olay oldu!Güldür Güldür’den ayrılıp TRT1 dizisiyle anlaşan Onur Buldu’nun yeni partneri olay oldu!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Gurbetten 1 yıl önce Şikayet Et
    En az kendi tarihimizi SEVDIRIYOR BÖYLE DEVAM... amerikanlarin sahte kahramanlari dünyayi titretiyor birakinda bizim gercek tarihten kahramanlarimizi böyle taniyalim
    Cevapla
  • vatansever32 1 yıl önce Şikayet Et
    yok artık ben bıktım izlemiyorum
    Cevapla
  • Sancar 1 yıl önce Şikayet Et
    Her hafta iple çekiyorum ,güzel bir kurgu tarihle çok alakası yok, kişiler den başka..
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş ne bitmez bir naymanmış kırk bölümdür ölmedi yavvv
    Cevapla
  • Fahrettin Paşa 1 yıl önce Şikayet Et
    devleti kurdu mu? 3393939 .bölümdür devlet kuracak.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    sen kur ..onların işi varmış biraz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ev hanımları, işsizler ve emekliler dikkat! Vergi muafiyeti geliyor
Ateşkesi çıkmaza sokan İsrail'den katliam kararı