Al Sancak ekibinden çok konuşulacak ziyaret! Hulusi Akar'la çok özel görüntüler...

Al Sancak dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ başta olmak üzere oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden Rıdvan Aybars Düzey, Emre Dinler, Cem Kurtoğlu, Ahmet Yenilmez ve İdris Nebi Taşkan Kayseri’deki Milli Savunma Bakanlığı Dijital Gösterim Merkezi’ni ziyaret etti.

Al Sancak ekibinden çok konuşulacak ziyaret! Hulusi Akar'la çok özel görüntüler...
Al Sancak ekibinden çok konuşulacak ziyaret! Hulusi Akar'la çok özel görüntüler...
GİRİŞ 27.04.2023 15:05 GÜNCELLEME 27.04.2023 17:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Al Sancak'ın yapımcılığını üstlenen Mehmet Bozdağ ve dizinin Selim’i Rıdvan Aybars Düzey, Cengiz’i Emre Dinler, Sacit’i Cem Kurtoğlu, Çelebi’si Ahmet Yenilmez ve Aras’ı İdris Nebi Taşkan Kayseri'de bulunan Milli Savunma Bakanlığı Dijital Gösterim Merkezi’ni ziyaret etti.

Kuruluş Osman 124.bölüm fragmanında vurucu sözler! 'Bu karşı koyamayacağımız bir güç''Kuruluş Osman 124.bölüm fragmanında vurucu sözler! 'Bu karşı koyamayacağımız bir güç''

AL SANCAK EKİBİ MİLLİ SAVUNMA BAKANI HULUSİ AKAR'LA BİR ARADA!

Günay Günaydın'ın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Al Sancak'ın yapımcısı Mehmet Bozdağ ve dizinin birbirinden başarılı isimleri Kayseri kent merkezindeki Kurşunlu Otoparkı’nda kurulan Millî Savunma Bakanlığı Dijital Gösterim Merkezi’nin açılışına katılım sağladı.

Ünlü oyuncu TRT projesiyle bomba gibi dönüyor! Yeni rolüyle seyirciyi ters köşe yaptıÜnlü oyuncu TRT projesiyle bomba gibi dönüyor! Yeni rolüyle seyirciyi ters köşe yaptı

Milli Savunma Bakanı Sayın Hulusi Akar ile bir araya gelen Al Sancak ekibi Milli Savunma Bakanlığı Dijital Gösterim Merkezi’ni ziyaret ziyaret etti. Öte yandan merkezde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin envanterindeki millî üretim silah ve sistemlerin tanıtımını inceleme fırsatı yakalayan ekip, sevenleri ile fotoğraf çektirip sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Mehmet Arı, Selman Kılıçaslan ve Yelda Arıtaş Erdem’in kaleme aldığı Al Sancak dizisinin başrollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise; R. Aybars Düzey, Emre Dinler, Cem Kurtoğlu, Ahmet Yenilmez, Nihat Altınkaya, Funda İlhan, İdris Nebi Taşkan, Ahmet Olgun Sünear, Melih Özdoğan, Tezhan Tezcan, Ömer Faruk Aran, Murat İnce, Fatih Gühan ve Çağlar Sayın gibi isimler bulunuyor.

Güldür Güldür’den ayrılıp TRT1 dizisiyle anlaşan Onur Buldu’nun yeni partneri olay oldu!Güldür Güldür’den ayrılıp TRT1 dizisiyle anlaşan Onur Buldu’nun yeni partneri olay oldu!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Tuzla 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir oyuncuya verilen para havelsan a verilse avatar gibi gorsel animasyonlari olan muhtesem diziler ortaya cikar
    Cevapla
  • volkan halil 1 yıl önce Şikayet Et
    diğer oyuncular nerede.......ak partili bakanla birlikte görünmek istemedilermi acaba??????
    Cevapla
  • tatar 11 ay önce Şikayet Et
    dediğin gibiyse chphdppkklılarla resim verir kanka merak etme.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar