Kılıçdaroğlu’nun Atatürk Havalimanı’nı vereceğiz dediği aile CIA'yle ortak çıktı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Atatürk Havalimanı’nı vereceğiz dediği Özmen ailesinin CIA’ye çalıştığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 28.04.2023 13:07 GÜNCELLEME 28.04.2023 13:46
Bu Habere 139 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 17 Nisan’da sosyal medya hesabından Atatürk Havalimanı başlığıyla paylaştığı videoda Atatürk Havalimanı’nı birlikte havacılık-uzay merkezi yapacağız dediği Özmen ailesinin şirketlerinin CIA’ye elektronik istihbarat, Gözetleme ve Keşif hizmetleri verdiği bildirildi.

LİBYA VE SURİYE'DE ABD ÖZEL KUVVET ÇALIŞANLARINI TAŞIDILAR

Eren Özmen'in sahibi olduğu Sierra Nevada Corp’un N3097 imalat numaralı Dornier tipi özel uçağının Libya ve Suriye’de ABD Özel Kuvvetler çalışanlarını taşıdığı görüntüler daha önce kamuoyuna yansımıştı. 

CIA bağlantılı ISR Sierra Nevada Corp B300 N60125 Suriye sınırına yakın izleme görüntüleri.

ABD DEVLETİNDEN 410 MİLYON DOLARLIK YENİ İHALE!

Ayrıca, Özmen ailesinin yakın zamanda ABD devletinden 410 milyon dolarlık yeni bir ihale aldığı, bugüne kadar ise toplamda 15,3 milyar dolarlık ihale aldıkları ortaya çıktı.

KILIÇDAROĞLU'NUN ATATÜRK HAVALİMANI PROJESİ!

"ATATÜRK OLSA GELECEĞİN YÜZYILINA HAZIRLIK YAPARDI"

Sürekli düşündüm; Atatürk yaşasaydı oranın ne olmasını isterdi? Bugün Atatürk yaşasaydı, havacılıktan anladığı sadece uçak mı olurdu? Tabi ki hayır. O, geleceğin yüzyılına hazırlık yapardı. Elon Musk'ın kendi başına uzayı kolonize etmesine gönlü elvermezdi.

“HAVACILIK VE UZAY ÇALIŞMALARININ MERKEZİ YAPACAĞIZ”

Biz de onun vizyonu doğrultusunda tam da bunu yapacağız. İktidara geldikten hemen sonra Atatürk Havalimanı'nı havacılık ve uzay çalışmalarının merkezi haline getireceğiz. Bize istikbalin göklerde olduğunu öğreten Ata'mızın adını taşıyan bu merkez havacılık ve uzay sanayimizin dinamosu olacak.

“BUNU EREN ÖZMEN VE FATİH ÖZMEN İLE YAPACAĞIZ”

Peki bunu kimlerle yapacağız? Merkezin kurulması ve geliştirilmesi için, başarıları dünyaca tanınan Eren Özmen ve Fatih Özmen'le yapacağız. Lütfen gençler gidin Google'a bu isimleri yazın. Ne cevherlerimiz var bu dünyada, görün.

“KENDİLERİYLE KONUŞTUM VE DAVET ETTİM”

Kendileriyle konuştum ve bunu yapmaya davet ettim. Biz kendi mekiklerimizi geliştireceğiz. Bu pistlerde bunu yapacağız. Bir hayalim daha var; Canan Dağdeviren ile Eren Özmen'in birlikte Türkiye için çalışmalarıdır.

ÖZMEN AİLESİ KİMDİR?

Kılıçdaroğlu’nun projeyi birlikte yapacaklarını açıkladığı Eren ve Fatih Özmen uzay sistemleri ve teknolojileri alanında uzman ve eski uzay araçlarının çok yönlü yeni versiyonunu yapmakta olan ‘Sierra Nevada Corporation’ (SNC) şirketinin sahipleri.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 139
  • Vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    Hainler den her şey beklenir sürpriz değil
    Cevapla
  • Bedri 11 ay önce Şikayet Et
    Bu projelerin yerli, milli sanayimiz ile kendi öz kadrolamiz ile fiziksel olarak uygun yerleskelerde, genis, güvenlikli, stratejik olarak uygun alanlarda icra edilmesi gerekmez mi?
    Cevapla
  • Namyelüs 11 ay önce Şikayet Et
    Kendiside Pentagon ile çalışmıyor mu?İnanmayan Biden'a sorsun!
    Cevapla
  • Turco 11 ay önce Şikayet Et
    Hatırladım bu kişileri. Aynı isimleri Erdoğan da 10 sene evvel satmaya çalışmıştı seçimlerde yolcu uçağı yapacağız ayağına. Sen yapmıyorsun ki elin ABDlisine yaptıracaksın. Bir de cevher diye satmaya çalışıyor bana. Ayrıca da yemedim. Daha TUA'nın açılmasına engel olmaya çalışanlar uzay atılımı falan yapmaz, senin nasıl başlayacağın belli. Göreve gelir gelmez enkaz devraldık diyeceksin.
    Cevapla
  • Selçuklu kartalı 11 ay önce Şikayet Et
    Benimle çalışacak degildiya bulacak bir aslı bozuk peşkeş çekecek hainler birligi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor