Dışişleri Bakanlığı Özbekistan'ı kutladı

Dışişleri Bakanlığı, Özbekistan'da gerçekleşen anayasa değişikliği referandumu sonrası tebrik mesajı yayımladı. Yapılan açıklamada, "Türkiye, kardeş Özbekistan'daki reform sürecini desteklemeye devam edecektir" denildi.

Dışişleri Bakanlığı Özbekistan'ı kutladı
Dışişleri Bakanlığı Özbekistan'ı kutladı
GİRİŞ 30.04.2023 23:53 GÜNCELLEME 30.04.2023 23:53

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada Özbekistan'da gerçekleşen referandumun huzur ve barış ortamı içinde gerçekleşmesinden duyulan memnuniyet dile getirildi.

Yapılan yazılı açıklamada, "​Özbekistan’da 30 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilen anayasa değişikliği referandumunun, huzur ve barış ortamı içerisinde tamamlanmış olmasından memnuniyet duyuyoruz. Köklü bağlara sahip olduğumuz Özbekistan'ın istikrar ve refahına büyük önem atfediyor, referandum sonuçlarının dost ve kardeş Özbek halkı için hayırlı olmasını diliyoruz. Türkiye, kardeş Özbekistan'daki reform sürecini desteklemeye devam edecektir" ifadeleri kullanıldı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi