Kanal D, yeni hamlesiyle tüm gözleri üzerine çevirdi! Yargı için karar değişikliği...

Normal şartlar altında ikinci sezonun sonunda bitirilmesi beklenen Yargı dizisi hakkında son dakika değişikliği yapıldı ve önümüzdeki sezonda macerasına kaldığı devam edeceği ilan edildi.

Kanal D, yeni hamlesiyle tüm gözleri üzerine çevirdi! Yargı için karar değişikliği...
Kanal D, yeni hamlesiyle tüm gözleri üzerine çevirdi! Yargı için karar değişikliği...
GİRİŞ 07.05.2023 13:39 GÜNCELLEME 07.05.2023 13:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kanal D’nin yayın planına göre Yargı dizisinin ikinci sezonda macerasını nihayete erdirmesi bekleniyordu. Fakat alınan yeni karar neticesinde ekran başındakileri ters köşeye yatıracak bir durum meydana geldi.

Kuruluş Osman'da kimsenin tahmin edemeyeceği veda! 1.sezondan beri ekipte yer alıyorduKuruluş Osman'da kimsenin tahmin edemeyeceği veda! 1.sezondan beri ekipte yer alıyordu

Reytinglerde yüz güldüren sonuçlar elde eden ve son dönemlerde yükseliş kaydeden Yargı dizisinin önümüzdeki sezonda da devam edeceği aktarıldı. 3.sezon onayı alan ve final yapmak yerine sezon finaliyle kısa bir ara verecek olan Yargı dizisinin hayranları son dakika değişikliğini coşkuyla karşıladı.

TV’deki diziler birer birer bitiyor! Ego'nun yayından kaldırılacak olmasının sebebi...TV’deki diziler birer birer bitiyor! Ego'nun yayından kaldırılacak olmasının sebebi...

Gerek AY Yapım gerekse Kanal D, sosyal medya platformu aracılığıyla Yargı projesinin üçüncü sezonda da yayın faaliyetini sürdüreceği müjdesini verdi. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra 14 Mayıs’ta gerçekleştirecek seçimlerden ötürü Yargı dizisinin 63.bölümü ile sezon finali yapacağının bilgisine ulaşıldı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Serdar 11 ay önce Şikayet Et
    Filimlerle insanları uyutuyorlar gerçek ve hakikat olan Kur'an-ı Kerim var filimler boşa zaman öldürme ey müslüman mümin gideceğin yerleri öğrenir ölüm var sırat var
    Cevapla
  • yusuf 11 ay önce Şikayet Et
    şu kız çok gıcık.nefret ediyorum..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk