Fox TV, son kararıyla herkesi şoke etti! Ego takipçilerine hüsran yaşatan gelişme

İzleyici kitlesinden yeteri kadar ilgi göremeyen ve tüm uğraşlara rağmen reytinglerde de düşük bir seviyede kalan Ego dizisinin bitirilmesi kararlaştırıldı.

Fox TV, son kararıyla herkesi şoke etti! Ego takipçilerine hüsran yaşatan gelişme
Fox TV, son kararıyla herkesi şoke etti! Ego takipçilerine hüsran yaşatan gelişme
GİRİŞ 04.05.2023 14:24 GÜNCELLEME 04.05.2023 14:24
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ne yaparsa yapsın hedefi tutturamadığı için erken veda etmek durumunda kalan dizi projelerine bir yenisi daha eklendi. Yayın hayatına başlayalı çok kısa bir zaman olmasına rağmen reytinglerde istenilen seviyeye bir türlü ulaşamayan Ego dizisinin sonlandırılmasına karar verildi.

Kuruluş Osman'da kimsenin tahmin edemeyeceği veda! 1.sezondan beri ekipte yer alıyorduKuruluş Osman'da kimsenin tahmin edemeyeceği veda! 1.sezondan beri ekipte yer alıyordu

Şenol Sönmez’in yönetmenliğinde bir süredir çekimleri gerçekleştirilen Pastel Film imzalı Ego dizisinin ekran serüveninin noktalanacağı tarih netlik kazandı. Efe İrvül ve Yaşar İrvül ikilisinin yapımcılığını üstlendiği ve 5 Şubat’tan bu yana ekranlarda varlık gösteren Ego dizisi 13.bölümüyle resmen bitiyor. Alperen Duymaz’ın ‘Erhan Yıldırım’ ve Melisa Aslı Pamuk’un ise ‘Sibel Koraslan’ karakteriyle kameralar karşısına geçtiği Ego dizisi 14 Mayıs tarihinde ekranlara veda edecek.

Final yapılacaktı ama son anda vazgeçildi! Yargı dizisi için son dakika değişikliği...Final yapılacaktı ama son anda vazgeçildi! Yargı dizisi için son dakika değişikliği...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Gannicus 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence iyi diziydi. Ben Türk dizilerini izlemem nadiren izlerim tek hataları pazar günü olması yargı gibi dizi var
    Cevapla
  • Fox sizden iyi 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendinize eleştiriye gelemiyonuz degilmi sıkıyor
    Cevapla
  • MACKALI 61 1 yıl önce Şikayet Et
    Diziler yerden uzaya kadar uzun oluyor...Zaten senaryolari hep di$ ülkelerden aliniyor veya di$ ülkelerde cekilmi$ diziler konu olarak satin alinip yerlerine Türk oyuncular oynatiliyor ve normalden kilometrelerce uzatiliyor final yapilmiyor cünki ilgilenen olmuyor´kisacasi rezillik kepazelik icinde Türk dizilerin cogu.
    Cevapla
  • MACKALI 61 1 yıl önce Şikayet Et
    Diziler yerden uzaya kadar uzun oluyor...Zaten senaryolari hep di$ ülkelerden aliniyor veya di$ ülkelerde cekilmi$ diziler konu olarak satin alinip yerlerine Türk oyuncular oynatiliyor ve normalden kilometrelerce uzatiliyor final yapilmiyor cünki ilgilenen olmuyor´kisacasi rezillik kepazelik icinde Türk dizileri.
    Cevapla
  • Seçkin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu dizilerde kara para aklanıyor chp hdp fonlaniyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Polise saldıranlar yakalandı! Aralarında ünlü fenomen de var
Türkiye’de akademik enflasyon: Okul çok nitelik az