Gönül Dağı 96.bölüm fragmanında işin rengini değiştiren gelişme! Birdenbire çıkıyor ve...

Reytinglerde tüm kategorilerde başarı sağlayan Gönül Dağı dizisinin yeni bölüm fragmanında Selma Öğretmen ile Barış'ın beklenmedik anda tanışması ekran başındakilerin dikkatini çekti.

GİRİŞ 05.05.2023 09:18 GÜNCELLEME 05.05.2023 09:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sürprizlerle dolu sahneleriyle izleyenleri her hafta olduğu gibi bu hafta da şaşırtan Gönül Dağı dizisine Barış'ın ansızın Selma Öğretmen'in karşısına çıkması damgasını vurdu. Yeni bölüme ilişkin önemli ipuçlarını içerisinde barındıran ve izleyenlerin dikkatini bir an dahi ayırmadan takip ettiği Gönül Dağı 96.bölüm fragmanında Selma Öğretmen, Barış'ın kim olduğunu merak eder.

Seksenler'in unutulmaz ismi ekranlara dönüyor! Tercihini yine TRT1’den yana kullandıSeksenler'in unutulmaz ismi ekranlara dönüyor! Tercihini yine TRT1’den yana kullandı

'Pardon, siz benim bir öğrencimin velisi misiniz?' sorusunu yönelten Selma Öğretmen, adının Barış olduğunu ve veteriner hekim unvanıyla mesleğini icra ettiğini öğrenir. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Taner'in ''Size bir şey diyecektim. Ben böyle düşündüğünüzü bilmiyordum. Gülsüm anne anlatınca o zaman anladım.'' ifadesini kullanması izleyenlerin aklında soru işareti bıraktırdı. Yapımcılığını Ferhat Eşsiz'in yönetmenliğini Yahya Samancı'nın ve senaristliğini Teoman Gök'ün kaleme aldığı Köprü Film imzalı Gönül Dağı 96.bölümüyle 6 Mayıs Cumartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1'de izleyici kitlesini ağırlayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Bursa 1 yıl önce Şikayet Et
    Altaaannn :)))
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Taner ve Ögretmen Hanim Evlenmeli nedeni ise ikiside yalniz ve birbirine uygunlar
    Cevapla
  • Orhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazı kader....gelin ata binmiş yaa nasip demiş .,.:))))))
    Cevapla
  • mehmetvie 1 yıl önce Şikayet Et
    tamam, not edildi. 3 vakte kalmaz hallederiz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Küçükbaş hayvanda stokçuluğun kurban fiyatlarını artırdığı iddiası
ABD ve İran'dan gizli toplantı