Fox TV dizisinde 'yok artık' dedirten olay! Taçsız Prenses'te inanılmaz gelişme

Fox TV kanalında yayın faaliyetini sürdüren Taçsız Prenses projesinde başrolleri üstlenen Sümeyye Aydoğan ile İsmail Hacıoğlu'nun yollarını ayırması sosyal medya gündemini kasıp kavurdu.

Fox TV dizisinde 'yok artık' dedirten olay! Taçsız Prenses'te inanılmaz gelişme
Fox TV dizisinde 'yok artık' dedirten olay! Taçsız Prenses'te inanılmaz gelişme
GİRİŞ 08.05.2023 13:03 GÜNCELLEME 08.05.2023 13:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fox TV dizisinde daha önce eşi benzeri görülmemiş bir olay yaşandı ve Taçsız Prenses dizisinden 2 başrol oyuncusunun birden aynı anda bırakması ortalığı salladı. Şimdiye kadar 10 bölüm yayınlanan MF Yapım imzalı Taçsız Prenses dizisinde 'Yağmur Elem' karakterini üstlenen Sümeyye Aydoğan ve 'Evgin Akdurman' karakterini üstlenen İsmail Hacıoğlu'nun veda etmesi olay oldu.

Üç Kız Kardeş'te 'Kartal' rüzgarı esecek! Kanal 7'nin dizisi Yemin'le nam salmıştıÜç Kız Kardeş'te 'Kartal' rüzgarı esecek! Kanal 7'nin dizisi Yemin'le nam salmıştı

Volkan Keskin'in yönetmenliğinde çekimleri yapılan Taçsız Prenses projesinden 2 başrol oyuncusunun ayrılmasıyla beraber senaryosunda da değişikliğe gidilmesi kararlaştırıldı. Senaristliğini Pınar Bulut ile Onur Koralp'ın üstlendiği ve 28 Mart tarihinde ekran macerasına ara veren Taçsız Prenses'in yeni bölümlerinin senaryosunun yazılmaya başlandığı öğrenildi. 

Asena Bülbüloğlu'nun yapımcısı olduğu ve 10 Ocak'tan bu yana ekranlarda varlık gösteren Taçsız Prenses'in yazılacak yeni hikayesinin ağırlıklı olarak çocuk ile köpek (Teo) üzerine kurulu olacağının bilgisine ulaşıldı.

Yalı Çapkını'nda akıllara durgunluk veren hata! Sosyal medyada eleştirilere maruz kaldıYalı Çapkını'nda akıllara durgunluk veren hata! Sosyal medyada eleştirilere maruz kaldı

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Doğrucu 11 ay önce Şikayet Et
    İsmail yerli-milli adamdır, fox tv değil yeri trt olmalıdır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...