Yalı Çapkını'nda akılalmaz hata! Onu görünce eleştirilerini birbiri ardına sıraladılar

Yayın hayatına hız kesmeden devam eden Yalı Çapkını projesinin son bölümünde yapılan çekim hatası ekran başındakilerin radarına takıldı ve sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu.

Yalı Çapkını'nda akılalmaz hata! Onu görünce eleştirilerini birbiri ardına sıraladılar
Yalı Çapkını'nda akılalmaz hata! Onu görünce eleştirilerini birbiri ardına sıraladılar
GİRİŞ 04.05.2023 10:54 GÜNCELLEME 04.05.2023 10:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nu bir araya getiren OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını projesinde yapılan çekim hatası sosyal medya gündeminde kendine geniş ölçüde yer buldu. Alptekin Bozkurt’un yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Yalı Çapkını yapımında Ferit ve Orhan’ın sahnesi çekildiği esnada izleyici kitlesinin radarına bir kişi takıldı.

Seksenler'in unutulmaz ismi ekranlara dönüyor! Tercihini yine TRT1’den yana kullandıSeksenler'in unutulmaz ismi ekranlara dönüyor! Tercihini yine TRT1’den yana kullandı

Onur Güvenatam’ın yapımcılığını ve Mehmet Barış Günger’in senaristliğini üstlendiği Yalı Çapkını’nda; Orhan ve Ferit tartışmaya tutuştuğu sırada Ferit öfkesinin kontrolünü sağlamayınca Orhan'dan çok sert bir hamle gelir.

Daha fazla tahammül gösteremeyen Orhan Ferit'e 'Yeter kes sesini artık' deyip suratını tokadı yapıştırır. Bu olay yaşanırken ise söz konusu dizide görev alan set ekibinden bir ismin kadraja girdiği gözlerden kaçmadı.

Gönül Dağı 96.bölüm fragmanında seyri değiştirecek karşılaşma! Ansızın yolları kesiştiGönül Dağı 96.bölüm fragmanında seyri değiştirecek karşılaşma! Ansızın yolları kesişti

Yalı Çapkını dizisindeki bu sahne kullanıcılar tarafından sosyal medya platformu aracılığıyla paylaşılarak; 'Sosyal medyada fanlarınıza beğeni vereceğinize işinize odaklanın', 'İkinci sezon yönetmen değişikliği olabilir', 'Bu nasıl bir sorumsuzluk ya', 'Sahneye Diriliş Ertuğrul'dan konuk almışlar' gibi eleştirel yorumlarda bulunuldu.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Alper 1 yıl önce Şikayet Et
    Profesyonel çekim ekibinin yapmayacağı hatalar bunlar
    Cevapla
  • MACKALI 61 1 yıl önce Şikayet Et
    Asla hic bir dizide gerekli dikkat yapilmiyor..Hata avciligi yapin görceksiniz akil almaz hatta aptalca hatalar ile dolu tüm diziler.Al sancak diziside öyle..Dizide kar$i taraf cok kalabalik ve makineli tüfekler asla susmak bilmiyor kur$un yagdiriyor bizimkiler aralikli tahta bahce parmakliklarini siper yapiyorlar:-)))
    Cevapla
  • Byrm 1 yıl önce Şikayet Et
    Kenarına bant yapıştırın görmek istemiyorsanız
    Cevapla
  • Cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Vayyy be...olaya bak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nükleer silahtan daha tehlikeli... Türkiye'de acilen uygulanması gerekiyor!
İşte Cem Garipoğlu’nun koğuşundaki son görüntüleri