Kuruluş Osman 125.bölüm fragmanında işleri zorlaştıracak gelişme! Tekerine çomak sokuyor

Kuruluş Osman 125.bölüm fragmanında tehlike tohumları saçan İsmihan Sultan, Malhun Hatun’un mahkemesinin gün batımından önce kurulacağının açıklamasını yapar.

GİRİŞ 07.05.2023 12:22 GÜNCELLEME 07.05.2023 12:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 125.bölüm fragmanında, ‘O Söğüt’e öyle bir baskın vereceğiz ki, Malhun’u onların eline koymayacağız’ diyerek güçlü duruşundan taviz vermez. Malhun Hatun, yoktan yere ipe götürülme tehlikesiyle karşı karşıyadır ama Osman Bey'in kimseye pabuç bırakmaya niyeti yoktur. Bir an dahi durmamaya ant içen Osman Bey, Malhun Hatun'a yapılana asla müsaade etmeyeceğinin özellikle altını çizer.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da ‘Kayıkçı’ bilmecesi! Adı geçen isim medya gündemine oturduBen Bu Cihana Sığmazam’da ‘Kayıkçı’ bilmecesi! Adı geçen isim medya gündemine oturdu

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında, Bengi Hatun’un karşısına geçen İsmihan Sultan, ‘Bu hançeri bana sapladığını sen de gördün. Kuracağım mahkemeye çıkıp şahitlik edeceksiniz’ çıkışına imza atar.

Bala Hatun ise Bengi Hatun’un Malhun’dan yana şahitlik etmesini ister fakat ondan olumlu bir yanıt alamaz. Osman Bey de şayet Bengi Hatun’un hakikati söylemesi durumunda o hakikati pusatların diyeceğini ifade eder. Bengi Hatun'un Malhun’u kurtardığı takdirde Alçiçek’in öleceğini ifade etmesi Kuruluş Osman 125.bölüm fragmanına damgasını vurdu.

Alparslan Büyük Selçuklu 55.bölüm fragmanı: Can vermeyecek! O dediklerini yapıncaya kadar...Alparslan Büyük Selçuklu 55.bölüm fragmanı: Can vermeyecek! O dediklerini yapıncaya kadar...

Senaristliğini, yapımcılığını ve proje tasarımını Mehmet Bozdağ'ın, yönetmenliğini ise Ahmet Yılmaz'ın üstlendiği Kuruluş Osman 125.bölümüyle 10 Mayıs Çarşamba tarihinde saat 20:00'da ATV'de izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • süleyman 11 ay önce Şikayet Et
    kuruluş osmanı ve alpaslan selçukluyu izlemeyecegim artık iki tane hint tipi senarist tarihimizi enterikalarla doldurmasını kınıyorum enterikada hint filimlerini geçtiler güzelim tarihimizi ve şahsiyetleri yahayin ya zalim gösteriyorlar
    Cevapla
  • cemal a. 11 ay önce Şikayet Et
    Son bölümlerde Türk Türk'e ihanet ediyor. Başka da konu yok. Çok yazık. Böyle kültürümüze hizmet olmaz. Lütfen artık bu senaryodan çıkın. Gerçek düşmanla savaşın.
    Cevapla
  • Levrock 11 ay önce Şikayet Et
    Biraz tarih oku, o dönem milliyetcilik yoktu
    Cevapla
  • ismailbey 11 ay önce Şikayet Et
    kötü işe giren vatan hainlerinin sonu hep aynıdır çöp çukur çamur layıklarını bulur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!
Yapay et gerçeği ortaya çıktı