Alparslan Büyük Selçuklu 55.bölüm fragmanı: Ölümü hiç kolay olmayacak! Kabus gibi çökecek

Alparslan Büyük Selçuklu 55.bölüm fragmanında Alparslan, ‘Bu Leon denen iblise kolay ölüm yok. Ettiklerinin cezasını çektirmeden pusatımı gırtlağına sürmeyeceğim’ diyerek intikam yemini eder.

GİRİŞ 08.05.2023 09:59 GÜNCELLEME 08.05.2023 09:59
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Gerilimin dozunun katlanarak arttığı Alparslan Büyük Selçuklu 55.bölüm fragmanında Sultan Alparslan, hançerden keskin sözleriyle taş üstünde taş bırakmaz. Leon’u etkisiz hale getirmeyi kafasına koyan Alparslan, şimdiye kadar tüm yaptıklarının bedelini ödetmek için hiç zaman kaybetmeden atağa kalkar.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da ‘Kayıkçı’ bilmecesi! Adı geçen isim medya gündemine oturduBen Bu Cihana Sığmazam’da ‘Kayıkçı’ bilmecesi! Adı geçen isim medya gündemine oturdu

Her hafta olduğu gibi bu hafta da ekran başındakilerin soluk soluğa takip edecekleri sahnelere yer veren Alparslan Büyük Selçuklu’da Alparslan ile Leon arasında tansiyon seviyesi gittikçe yükselir. Reytingleri altüst eden Alparslan Büyük Selçuklu 55.bölüm fragmanında Alparslan’ın düşmanları onu şimdi alt etmemeleri halinde bir daha asla durduramayacaklarının farkındadır.

Kuruluş Osman 125.bölüm fragmanında tüyler ürperten gelişme! Tehlike ensesine yapışıyorKuruluş Osman 125.bölüm fragmanında tüyler ürperten gelişme! Tehlike ensesine yapışıyor

Yönetmenliğini Sedat İnci’nin, senaristliğini, yapımcılığını ve proje tasarımını Emre Konuk’un üstlendiği Alparslan Büyük Selçuklu 55.bölümüyle 8 Mayıs Pazartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1’de tutkunlarıyla buluşacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • MuhammedAli 11 ay önce Şikayet Et
    Baris Arduc tam Isabet olmus nokta atisi güzel dizi tebrikler basarilar
    Cevapla
  • selim 11 ay önce Şikayet Et
    bir tek diriliş oldu onda da tonla eleştirilecek çok şey vardı ya aslında diriliş dahil hiçbir tarih dizisi aslında sözde tarih dizisi tamamen duygusal olarak parasal olarak yani çekiliyor yapımcısı senaristi kanal vs umrunda değil gerçek tarih akışı.Bunların gerçek tarihle ceddimiz osmanlı ve selçukluyu adam akıllı doğru anlatma gayreti amacı falen yok amaç sadece banka hesabı
    Cevapla
  • Türk oğlu turk 11 ay önce Şikayet Et
    Birde savaş sahnelerinde savaşan asker sayıları çok az buda göze batıyor savaş sahneleri inandırıcı degil
    Cevapla
  • adınız 11 ay önce Şikayet Et
    ulan adam senin yüzünden toprağa gömüldü barış
    Cevapla
  • VatanSever 11 ay önce Şikayet Et
    Büyük Selçuklu dizisinden sonra yayına alınan Alparslan Büyük Selçuklu dizisindeki bölümler ve sahneler hep bir birine benziyor, kopyala yapıştır . Maalesef yeni bir şey üretmiyorlar, diziye çok yazık ediyorlar..
    Cevapla
  • murat 11 ay önce Şikayet Et
    ne yapsınlar, sen istiyorsun diye amuda mı kalkacaklar.
    Cevapla
  • Mehmet 11 ay önce Şikayet Et
    Seyretme. Senin gözünde dünyada her gün aynı şeyler dönüp geçiyor. Farkı ve güzellikleri fark etmek lazım, düşünmeyenler için her şey aynıdır. Elbette benzerlik olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."