2023 Sahil Güvenlik Komutanlığına uzman erbaş alınacak! Başvurular e-devlet üzerinden…

Sahil Güvenlik Komutanlığında uzman erbaş için personel alımı başlıyor. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, adaylar e-devlet üzerinden başvurularını gerçekleştirecek.

2023 Sahil Güvenlik Komutanlığına uzman erbaş alınacak! Başvurular e-devlet üzerinden…
2023 Sahil Güvenlik Komutanlığına uzman erbaş alınacak! Başvurular e-devlet üzerinden…
GİRİŞ 05.05.2023 10:13 GÜNCELLEME 05.05.2023 10:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Uzman erbaş personel alımı için başvuracak adaylar, konuya ilişkin detayların yer aldığı bilgilendirme kılavuzuna, "www.sg.gov.tr" internet adresinden ulaşılabilecek. Başvuruda bulunacak adayların bir takım hususlara dikkat etmesi gerekiyor. Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımına tabi tutulacak personellerden istenen şartları öğrenmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI UZMAN ERBAŞ BAŞVURUSU NE ZAMAN VE NEREDEN YAPILACAK?

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, başvurular, 9-16 Mayıs tarihlerinde, "https://www.turkiye.gov.tr/sahilguvenlik-komutanligi-is-basvurusu" internet adresi üzerinden e-Devlet aracılığıyla yapılabilecek.

2023 SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI UZMAN ERBAŞ PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruda bulunacak adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmaları, en az lise mezunu ve 27 yaşını bitirmiş olmaları (1 Ocak 1996 ve daha sonra doğmuş olanlar) gerekiyor.

Adayların, askerlik görevini yapmış veya yapıyor olmaları, askerlik hizmetini yapmış olan adaylar için de terhis üzerinden 5 yıldan fazla süre (9 Mayıs 2018 tarihi ve sonrasında terhis olanlar) geçmemiş olması isteniyor.

KAYNAK: AA
Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Hatice 11 ay önce Şikayet Et
    Süper
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!